To w sumie żadna rewelacja bo z TUI można już kupić bilety w dwie strony od 1100 zł ,sam w tym roku kupiłem za 1499 zł a to dlatego drożej bo nie miałem urlopu jak było taniej ,wylot z Polski nie trzeba nigdzie daleko dojeżdżać
Na stronie TUI pl cena od 2185 od osoby ale .... rezerwacja na 09-10 2017 a im bliżej dzisiaj tym drożej a i to 2185 to nie do końca prawda, przy próbie rezerwacji cena rośnie o kilka setek 😂
Nawet jeśli cena jest trochę wyższa to i tak lepiej lecieć z kraju bo jak policzymy dojazdy np. do Brukseli to na to samo wyjdzie ,tyle że ja na lotnisko mam 20 min. i nie uśmiecha mi się jeździć po europie bo trochę taniej , ale każdy robi jak uważa
Mi pasuje tylko Polska i Szwajcaria najlepiej szwajcaria do Brusseli w ogole lipa jezdzic bo to przerabialem. Z Pl nic nie moge znalezc ponizej 2000+ a za ta cene to juz Air France z CH lata.
Mi pasuje tylko Polska i Szwajcaria najlepiej szwajcaria
Witaj MikeM, skoro szwajcaria i Pl to po drodze masz Monachium, fajne średnie lotnisko, można AirBerlinem, co prawda trochę u nich gorąco ostatnimi czasy, ale nam się dobrze leciało, bez porównania lepiej niż Condorem, w lutym czeka nas znów lot Condorem, mam nadzieję że tym razem bez przygód..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum