Jak tak patrze i czytam to mi się wszystko przypomina. Wychodziliśmy często na miasto ale mam problem z nazwami. Nie pamiętam nazw barów, gdzie byliśmy ale pamiętam miejsca ze zdjęć. Napewno przechodziliśmy koło tego El Flow, ale nie siadaliśmy tam bo w środku byli sami Dominikańcy. Było tam najweselej i wszyscy sie śmiali i tańczyli ale nie był żadnego białego. Kupiliśmy piwo w barze obok, był tam własnie też sklepik z cygarami więc myśle że był to ten Gruby Herman. Bar był na rogu i patrzyliśmy co się dzieje na ulicy, ale w środku baru wszyscy gadali po niemiecku więc atmosferka taka sobie. Najfajniej byłoby w Klubie 59 bo muzyczka fajnie grała, sporo klientów a i w związku z tym niestety mnóstwo młodych dominikanskich dziewczyn. Pilnowałam portwela jak nigdy, bo też niestety dużo czytałam że wiele z nich jest złodziejkami i na męża też łypałam podejżliwie gdy zbyt długo przyglądał się jednej pani ale nic złego nas nie spotkało. My wychodzimy z założenia że jak się już gdzieś wyjeżdza to koniecznie trzeba wyjść na miasto żeby trochę poznać atmosferkę kraju. Bo niestety w hotelu nie zawiele jest z rzeczywistości. Ichyba ogólnie nie ma się czego bać.
Byłem w klubie 59. Podłoga się załamuje od ilości dziewczyn na dyskotece. Passion bardzo klimatyczny i są tam ładne laski. W Herculesie trafiłem na grilla i bikini party przy basenie. Imprezka jak z teledysku Snoop Dogga. Najfajniejsze jak dziewczyny dają nura pod wodę i szukają rurki z powietrzem. Nieźle się tam ubawiłem. Nazw innych barów nie pamiętam, ale w Sosua jest ich dużo i wieczorem jest co robić. Jakby ktoś miał konkretne pytania odnośnie lokali to chętnie odpowiem.
W Cabarete też jest fajnie na plaży wieczorami. Są tam kluby, które mają stoły ustawione na piasku przy morzu z kolorowymi lampionami i dominikańską muzyką. Trochę dokuczały tam komary. Tam też jest dyskoteka i dużo turystów, możliwe że więcej niż w Sosua.
skoro chodziło ci o ceny z artykułami
piwko presidente miedzy 80 a 150 pesos
sok 50-80 pesos
pizza jakies 250
cuba libre 80-120
pinacolada 200-300
żarło na miescie miedzy 200-800 zalezy od knajpy
wstep na imprezy z reguly za darmo ale czasem trzeba wybulic 10 dolcow
Jak wygląda tam organizacja imprez zamkniętych? Np.wieczoru panieńskiego? Chciałabym coś takiego zorganizować na 5-8 osób. Ktoś wie jakie to koszty i gdzie najlepiej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum