Wiem-może gdybym dokładniej szukała pewnie odnalazłabym jakieś opinie o tym hotelu,ale z 4ką biegających dookoła mnie dzieci,i dodatkowo wakacji nie mam na to zbytnio czasu.Słowo-to nie z lenistwa czy tez ignorancji;) Tak więc wraz z Mężem postanowiliśmy,że na rocznicę ślubu zafundujemy sobie romantyczny wypad we dwoje(odkąd pojawiły się dzieci wszędzie mieliśmy"ogonek"-czyli już 12lat;))...No i w tym roku padło hasło-żadnych pierscionków,kolacji etc,jedziemy na Dominikanę! We dwoje...I choć wyjazd szykuje się dopiero na 28go grudnia,z Monachium w dodatku,to już teraz się cieszę jak dziecko na samą myśl o tym kawałku raju tylko dla nas dwojga;)I tu pojawiły się moje małe wątpliwości-czy to odpowiedni hotel,czego się możemy spodziewac,jak na Dominikanie obchodzi się Sylwestra? Za wszelakie odpowiedzi z góry dziękuję
Sylwester do samego rana ! o 6 po poludniu polewaja szampana dla europejskich turystow - o polnocy jeszcze raz lokalnie - pilnuj tylko swej milosci bo jak zapijesz to roznie moze byc :) w te noc szarki wychodza na plaze :)))))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum