Wysłany: 05-08-2007, 20:52 Last Minute z Niemiec, Dominikana
Polujemy na Last Minute ...
Ogladając strony różnych BP można się spotkać z kolosalną różnicą cenową.
Polujemy na last z niemieckich biur podróży, chcielibyśmy jechać z TUI ale do hotelu, który polecaliście czyli Grand Paradise Bavaro ... Oglądając ich katalog tego hotelu wogóle tam nie ma
Ktoś mi coś poleci?
Faktycznie Niemieckie Tui nie ma tego hotelu w ofercie ale znalazłem taką stronkę http://www.holidaycheck.de na której jak wpiszesz grand paradise bavaro to wyskakują oferty z niemiec i niderlandów ale tych biur nie znam także nic nie moge powiedzieć.
Jeżeli chodzi o angielskie TUI pod nazwą ThomsonTv to ten hotel jest w ofercie i w drugiej połowie września jest dobra cena podaje linka ThomsonTv uk
Pod linkiem :
• http://www.ltur.com/de/index.html
Mozna znalezc czasami niezle oferty.
W ogole na lotnisku frankfurckim -terminal 1 hala C jest tzw ReiseMarkt gdzie mozna obejrzec propozycje z chyba 30 roznych biur , wszystko typu Last Minute.
Szukaliśmy lasta. Kupiliśmy wczoraj Grand Palladium Bavaro za 2460 euro za 2 osoby wylot z Lipska 19 czerwca na 2 tygodnie... pani powiedziała, że to oferta z bardzo atrakcyjnej cenie.
To nasza podróż poślubna.
Nie przepłaciliśmy?
Jeśli ktoś leci w tym terminie to proszę o info... chętnie nawiążemy znajomość:)
Witam wasz hotel Grand Palladium Bavaro ma w niemieckich katalogach bardzo dobre opinie 5,2-5,4 ( w skali 1-6 ). Jeżeli chodzi o cenę to sprawdzałem podobne oferty i jest ona bardzo dobra twierdzę, że nie przepłaciliście. Oczywiście można trafić tańszą ofertę ale należy liczyć się z innym standartem hotelu nawet w obrębie tego samego resortu. Grand Palladium ma jeden z wyższych standartów w tym kompleksie.
Niestety jadę na Dominikanę dopiero początkiem Lipca więc się nie spotkamy. Życze miłego wypoczynku.
Wykupilismy w Posce niemiecka oferte za 1326 od osoby z berlina na 15 nocy.Mozna bylo kupic tez z lipska za 1230e na 13 nocy,ale mamy blizej do berlina ktos nas podwiezie zaoszczedzimy na parkingu.Widzialam wczesniej oferte na ten hotel za 1190 wylot z frankfurtu na 13 nocy,ale frankfurt za daleko doliczajac podroz parking na jedno wyjdzie.Mozna czekac na lastya,le to juz nie mozna napalac sie na konkretny hotel bo moze nie byc w tym czasie na niego lasta.
A oferte znalazlam sobie sama wchodzilam codziennie na wyszukiwarke i sprawdzlam ceny jak znalazlam interesujaca mnie oferte zadzwonilam do biura i zarezerwowalam.
Formalnosci zalatwialam faxem.
Oczywiscie polskie biuro zajmujace sie sprzedaza niemieckich ofert jest takich biur pelno.Tylko trzeba uwazac bo niektore Panie wciskaja na maxa jakieś bylejakie oferty i przekonuja ze to super oferta (tylko cena jak wszystkie),a pozniej to niemcy moga nie zdazyc przecenic lub cos tam.Najlepiej szukac samemu. Dobrze,ze nie dalam sie namowic kobiecie z pewnego biura bo kupilabym 4* w cenie 5.
Tylko ofert takie czasami wisza 1 dzien czasami pol dnia czasami 2 wiec trzeba czesto zagladac na przegladarke,ale warto.Nie warto wykupowac maja czy czerwca pol roku wczesniej bo jest duzo drozej.Regula ta nie dotyczy sezonu.
Witam. Chcieliśmy z mężem polecieć w podróż poślubną na Dominikanę w sierpniu w terminie od 11.08.2008 do 31.08.2008 na dwa tygodnie, proszę o jakieś oferty last minut. Preferujemy hotel 5* (Grand Palladium Punta Cana lub podobne wylot z Lipska).Z góry dziękuje. Proszę jeszcze o informacje o pogodzie w sierpniu.
Witam:) ciesze sie ze trafiłam na to właśnie forum:) a skoro znalazłam ten tremat to zapytam również o tani przelot na dominikane może być z niemiec najlepiej w okresie druga połowa pażdziernika, kiedy to jest 21-25 festiwal merengue:) w puerto plata. właśnie tam chciałabym lot.
dziekuje za informacje.
na razie nie ma super ofert, zdarzają się takie nawet za 400 eur ale to raczej w czerwcu, wrześniu, obecnie wylot z Frankfurtu 17.10 na 7 dni, lądowanie 25.10 we Frankfurcie cena 757 EUR za osobę w dwie strony.
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Wysłany: 07-03-2009, 10:52
Polecam strone www.domrep.de
w ubieglym roku kupilismy wycieczke na 2 tygodnie, przelom sierpnia-wrzesnia. Cena za jedna osobe okolo 1300euro. Hotel Palladium Grand Bavaro. Wylot z Berlina. All inclusive.
Cena do zaakceptowania. A wakacje super:)
Dorotka na tej stronie wycieczki sa dwa razy drozsze niz na tych co ja znam.
Zerknij na Thomasa Cook-a lub Thomson Fly cena za 2 tygodnie cena to ok 700Funtow
Wysłany: 07-03-2009, 17:31
Dziekuje za podpowiedz!
Witam Cie serdecznie! Dziekuje za wskazowke. Mysle, ze skorzystamy z niej wkrotce:) Pozdrawiamz zycze udanych wojazy egzotycznych:)
Okres styczeń - koniec marca należał do najdroższych, w tym roku jednak organizatorzy niemieccy rozpieszczają nas cenami, pojawiają się oferty w naprawdę dobrych cenach do hoteli o wysokim standardzie. Na przykład Ruletka hoteli RIU (Punta Cana) (Naiboa/Taino/Bambu), All inclusive, z Frankfurtu 24.03-07.04.2009 (14 dni) lub 25.03-08.04.2009 (14 dni) to cena zaledwie 949 EUR/os!
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum