Poszukiwane biuro księgowe godne polecenia. Kompletny serwis od do z, stała współpraca. Poszukiwany również Adwokat, godny polecenia. Najlepiej z doświadczeniem w sprawach o ekstradycje do EU lecz nie jest to konieczne. Język angielski.
Poszukiwane biuro księgowe godne polecenia. Kompletny serwis od do z, stała współpraca. Poszukiwany również Adwokat, godny polecenia. Najlepiej z doświadczeniem w sprawach o ekstradycje do EU lecz nie jest to konieczne. Język angielski.
Za wszystkie wskazówki wielkie dzięki.
No teoretycznie jestem jedynym polskojezycznym prawnikiem w Dominikanie (skonczone studia tutaj), jak rowniez mam kursy malej ksiegowosci skonczone w Rosji, i jeszcze mnostwo innych certyfikatow i umiejetnosci.
Ale nic nie rozumiem, jaki typ wspolpracy co i jak. No i w takich poszukiwaniach najlepiej podac jaki oklad za prace bo bez tego to watpie ze ktos sie tym zainteresuje.
Pozdrawiam
No teoretycznie jestem jedynym polskojezycznym prawnikiem w Dominikanie (skonczone studia tutaj), jak rowniez mam kursy malej ksiegowosci skonczone w Rosji, i jeszcze mnostwo innych certyfikatow i umiejetnosci.
No już byś się tak nie przechwalał 👍
No a co:D, nie po to tyle lat nad ksiazkami siedzialem i bylem jedynym bialym na UNI zeby teraz nie moc sie pochwalic :D:D:D. A moze ktos zaproponuje srednie hAmerykanskie lub Kanadyjskie warunki pracy w DR (4k USD + ubezpieczenie + transport) :D:D:D:D
Mam nadzieję że przy tak dobrym self marketingu to stawka którą podałeś będzie dzienna.
Heh dzieki Salseros, nie na dzien to za duzo a co za duzo to nie zdrowo znam to z wlasnego doswiadczenia.
Odpowiadam z opoznieniem gdyz, od tej cholernej wilgoci zjaral mi sie Imac (wiem ze jakblka chwalilem cale zycie tutaj ale widac i jablka maja swoj kres wytrzymalosci w wilgoci 80%). Chociaz w biurze mialem osuszacz powietrza to i tak nie pomoglo :(.
Jabłka (ogólnie owoce :) ) szybciej gniją niż poczciwe drewniane (lub plastikowe) okna.
W jablku tylko "pestka" -dysk twardy zgnila :). Ale juz tydzien na Win10 siedze nawet nawet az w szoku jestem ze to dziala :D.
No a teraz o dominikanie, wymieniali mi dysk w Imac27 i rozbili szybke od ekranu niby pikus a na 100$ jestem w plecy plus 49$ dostawa. I mi powiedzieli ze to ja ja uszkodzilem i juz byla peknieta hahaha.
Zawsze bialy winny ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum