Wysłany: 11-04-2016, 22:53 Wędkarstwo na Dominikanie
Jak najlepiej i najtaniej połowić rybki w Atlantyku lub morzu karaibskim? Ostatnio byłem w Punta Cana na tzw. Deep Sea Fishing ale to była tragedia. Więcej mogę opisać jak ktoś się zainteresuje i poprosi o rozwinięcie wątku, żeby teraz nie przynudzać. Szukam fajnych miejsc, metod połowu i oczywiście okazów. Poważnie rozważam opcję zakupu łajby wędkarskiej w celu zarobkowym a jednocześnie hobbystycznym. W tym roku chcę jeszcze trochę połowić i zorientować się dokładniej w sytuacji. Jeżeli są na forum jacyś zapaleni wędkarze to chętnie wymienię się doświadczeniami. Wszystkich zainteresowanych wędkarstwem na Dominikanie zapraszam do wpisywania się na tym wątku. Może uda nam się kiedyś razem wypłynąć w morze.
Ekskursie rybackie to porazka, najlepiej prywatnie wypozyczac jakiegos kapitana z lodka on powozi pokaze i zawsze cos sie zlapie. Cena od 300 dolarow chyba, w zaleznosci od lodzi wacha sie w gore w nieskonczonosc :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum