Hi
Jako ze Bede na punta canie w lipcu,troche cieplej niz w styczniu,to mam pytanko do kolegi Mike.
Czy mozna kupic jakas sensowna karte sim do telefonu z internetem,no niestety w Barcelo bavaro Beach nie ma darmowego neta(zobaczymy jak sie spisze ten resort)no I czy jezdzi jakis darmowy busik z Barcelo do palma real ,z innych resortow tam jezdzilemwlasniwdarmowym busikiem .w tym ich supearkecie widzialem jakies karty do telefonu wiec moze oprocz rumu bym kupil,no I wkoncu mam nadzieje ze wypijemy jakies piwko.
Hi
Jako ze Bede na punta canie w lipcu,troche cieplej niz w styczniu,to mam pytanko do kolegi Mike.
Czy mozna kupic jakas sensowna karte sim do telefonu z internetem,no niestety w Barcelo bavaro Beach nie ma darmowego neta(zobaczymy jak sie spisze ten resort)no I czy jezdzi jakis darmowy busik z Barcelo do palma real ,z innych resortow tam jezdzilemwlasniwdarmowym busikiem .w tym ich supearkecie widzialem jakies karty do telefonu wiec moze oprocz rumu bym kupil,no I wkoncu mam nadzieje ze wypijemy jakies piwko.
Hey Carbon, troche zajety bylem dlatego odpisuje dopiero teraz. Karty mona kupic Orange i Claro ale sa one limitowe tzn. chyba 500mega 1giga 5 giga najwiecej to chyba 10gb mozna wykupic, cenowo najtansza cos kolo 800 peso (18$). Palma Real to centrum chinskiej podroby drogich firm i w takich cenacha ze hoho. Dobrze ze Rolexa przymkneli jak podrobe zegarka za 200kola sprzedali :D. Ogolnie nie polecam tej Palmy pare razy sie nacielem na te podroby. Busikow z tego Barcello chyba nie ma a taxowka max 10$ bedzie kosztowac. Piwko obowiazkowo strzelimy :):):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum