FifthAvenue, polecam w takim razie wypad na wyspę Catalina. Tam miałam najwięcej okazji do pykania zdjęć jaszczurkom. Częściowo również w Parku Narodowym Los Haitises.
Kolororych jaszczurek nie spotkałem. Byłem w Sosua. Małych brązowych i zielonych dużo. Jak podchodziłem za blisko wypuszczały spod szyi biały albo pomarańczowy worek z powietrzem. Zabawne.
byłem w Meksyku widziałem tamtejsze jaszczurki przyznaje są wielkie --->ale na Dominikanie żyją unikalne legwany nie występujące na żadnym innym lądzie w środowisku naturalnym i z przykrością podważam stwierdzenie coralgola --->stanowią niezłe trofea zdjęciowe
wolę te malutkie i kolorowe jaszczurki, obiecałem znajomym ze porobie dużo zdjęć zwierzętom,wygląda mi na to że zaczne od jaszczurek bo najłatwiej się do nich dobrać.
Życzcie mi powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum