Wysłany: 10-08-2008, 20:05 Dominikana w Październiku 2008
Witam! Wybiera sie ktos może na wyspę w październiku??? JA lece do Puerto Plata:)
Może ktos juz był w październiku i powie mi mniej wiecej jakiej pogody moge sie spodziewac?
Pozdrawiam!
Wysłany: 09-09-2008, 00:54 Kto leci do Punta Cana 09.10 z Lipska
Hej, mam pytanko jak w temacie. Czy wybiera się ktoś może 09.10 Dominikanę z Lipska? Ja jadę razem z mężem w podróż poślubną i możemy kogoś zabrać do Lipska, bo będzie nas odwoził ktoś z rodziny. A może ktoś was jedzie samochodem i my moglibyśmy się dołączyć, oczywiście partycypując w kosztach paliwa?
O jakim mowisz niebezpieczeństwie. Chodzi Ci o huragany?jezeli tak to mysle ze to nie jest problem poniewaz omijaja one zachodnie wybrzeze Dominikany, a pozatym moi znajomi sa w tej chwili w Punta Cana i nie ma zadnych huraganow a pogoda idealna.
My wylatujemy 8 pażdziernika z Berlina do Punta Cany
Pozdrawiam i zycze udanych wakacji
My jedziemy do Barcelo Dominican Beach Hotel (Punta Cana) 23 wrzesnia a wracamy 4 pazdziernika. Mamy 23 i 29 lat. Ktos jeszcze bedzie w tym hotelu w tym czasie? A moze juz ktos byl i chce podzielic sie swoimi wrazeniami. Pozdrawiam serdecznie Ania
Mam pytanie ,czy byl ktos z was na tygodniowym wyjezdzie?Oplaca sie to (niechodzi tu o aspekt finansowy),czy nie jest to zbyt krotko by poczuc smak Dominikany.Dziekuje pozdrawiam
tydzień jest często bardzo zbliżony finansowo do 2 tygodni, nie ma bardzo dużej różnicy. Ale jakaś na pewno jest. Najlepiej wydaje mi się wybrać ofertę 8 dniową i lecąc z Niemiec 9 dnia jesteś z powrotem w Niemczech, więc w sumie na miejscu w miarę długo. Przy tak krótkim wyjeździe warto lecieć bez przesiadek, żeby nie tracić czasu.
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
tydzień jest często bardzo zbliżony finansowo do 2 tygodni, nie ma bardzo dużej różnicy. Ale jakaś na pewno jest. Najlepiej wydaje mi się wybrać ofertę 8 dniową i lecąc z Niemiec 9 dnia jesteś z powrotem w Niemczech, więc w sumie na miejscu w miarę długo. Przy tak krótkim wyjeździe warto lecieć bez przesiadek, żeby nie tracić czasu.
Masz moze namiar na jakies biuro ktore oferuje wycieczki 8 dniowe z Niemiec? Najlepiej jakis Polski posrednik.
jasne. Mam nadzieję, że Admin mnie nie zastrzeli za podanie strony.... Albo wolę nie ryzykować (jestem związana z takim agentem Reklama tego biura jest w prawym górnym rogu strony, albo w dziale reklama.. W razie pytań napisz do mnie na maila jomico@wp.pl, chętnie pomogę znaleźć ofertę.
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
jasne. Mam nadzieję, że Admin mnie nie zastrzeli za podanie strony.... Albo wolę nie ryzykować (jestem związana z takim agentem Reklama tego biura jest w prawym górnym rogu strony, albo w dziale reklama.. W razie pytań napisz do mnie na maila jomico@wp.pl, chętnie pomogę znaleźć ofertę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum