Lecimy z mężem z Berlina 20 listopada. Będziemy w Gran Bahia Principe. Na pewno wybierzemy się autobusem do Santo Domingo i na jakiś spływ pontonowy. Jeśli ktoś szuka towarzystwa na taki wypad w tym czasie, proszę pisać:) Mamy 33 i 35 lat:)))) kaczkapopekinsku@gmail.com
Od 16 listopada bede w Playa Dorada "Vh Gran Ventana Bch" przez 2 tygodnie.
Bedzie ktos w okolicy z kim można bedzie pogadac lub wybrac sie na jakąś wycieczkę???
pozdrawiam:)
Witam my bedziemy od 9go do 24go listopada w grand bahia principe:):) takze fajnie byloby sie spotkac jak najbardziej nie wiem czy tam bedzie internet ale przed wylotem skontaktujemy sie i moze wybierzemy sie razem ja i moj maz mamy zamiar pozwiedzac tez a nie tylko wylegiwac sie:):) takze do zobaczenia na KARAIBACH:)oby slonko grzalo i nie padalo:)
[b]mamy bedziemy w grand bahia principe od 9go do 24go takze bedziemy szukac polskich twarzy:):):)po\drawiamy i mam nadzieje do zobaczenia na miejscu w jakims plazowym barze na drinku:):):)
Swietny wybor ,bylam tam pare razy i znowu sie wybieram . Hotel pieknie polozony ,plaza sliczna caly resort w piknej zieleni i palmach ,trzy baseny ,piec restauracji ,dwa szwedzkie bufety ,mnostwo innych atrakcji ,Zycze udanego pobytu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum