Wysłany: 06-12-2008, 09:38 Dominikana w Kwietniu 2009
Witam,
22 kwietnia 2009 wylatujemy z Warszawy i lecimy na Dominikanę z przesiadką w Zurychu, gdzie spędzamy noc w hotelu Movenpick.
23 kwietnia 2009r. jesteśmy w Punta Cana w hotelu Grand Palladium. Zostajemy tam do 8 maja 2009r.
Jeżeli ktoś jeszcze leci w tym samym terminie co my, to odezwijcie się
_________________ "...Tajemnica Szczęścia jest ukryta w tym, by widzieć wszystkie cuda świata i nigdy nie zapomnieć o dwóch kroplach oleju na łyżce."
Witam!Wybieramy sie w kwietniu na Punta Cana,bedziemy w Hotelu Iberostar Punta Cana,moze ktos wybiera sie w tym samym terminie,byloby milo spotkac fajnych ludzi i w dodatku Polakow,acha my jestesmy od 5.04.09 do 18.04.09 i lecimy z Berlina,moze dolaczy ktos do nas?
Witaj Menia.Wczoraj byłam w biurze podróży i poprosiłam o przygotowanie ofert na kwiecień.Chcieliśmy lecieć w styczniu ale zdecydowaliśmy przełożyć termin,ponieważ nie znamy języków a chcemy lecieć z niemiec planowałam że właśnie przez forum chętnie kogoś poznamy kto w tym samym terminie i do tego samego hotelu leci z nadzieją że nam pomoże bo nawet możemy mieć problem na lotnisku z dogadaniem.Jeżeli masz ochotę nas poznać i możemy trzymać się na początku "Twojego tyłka" to ja zaraz w biurze melduję że chcę ten sam hotel co Ty i termin.Odpowiedż możesz przesłać na mojego e-mail
jolinka10@interia.pl Gorąco pozdrawiam.
Hej wszystkim, bede na Dominikanie od 15 do 27 kwietnia dokladnie to Punta Cana, Hotel Colony Bay. Lece z Berlina przez Paryz. Milo bedzie spotkac polakow.
Szkoda ze nie w moim terminie,ja lece juz 5 kwietnia,ale mysle ze spotkasz jakis polakow,coraz wiecej naszych rodakow planuje spedzic urlop w tym cudownym miejscu
ja też mam nadzieję, że spotkamy Polaków.
Na Dominikanie sobie pewnie poradzimy ;) , ale lecieć z kimś jeszcze zawsze byłoby raźniej, więc odzywajcie się!
_________________ "...Tajemnica Szczęścia jest ukryta w tym, by widzieć wszystkie cuda świata i nigdy nie zapomnieć o dwóch kroplach oleju na łyżce."
Wysłany: 01-03-2009, 14:54
Witam,
My wybieramy się ok 10 kwietnia na Dominikane, ale jeszcze nie mamy sprecyzowanego miejsca, może zaproponuje ktoś z Was atrakcyjny hotel i miejsce do wyjazdu, cena nie gra roli.
Pozdrawiamy ;)
Witaj peron32,my lecimy do Iberostar Punta Cana,opinie ma bardzo dobre,moge z czystym sumieniem polecic,ogolnie na dominikanie to slyszalam ze nie ma slabych hoteli,macie naprawde duzy wybor jesli cena nie gra roli,moze spotkamy sie tam na miejscu pozdrawiamy.
Ja kupilam wycieczke z First Choice, wylot z Manchesteru, Hotel Natura Park Eco & Spa 5*. Przeczytalam tone opinii o roznych hotelach i mysle, ze ten hotel sprosta moim wymaganiom. Lece w terminie 1-15 kwiecien i mam nadzieje, ze spotkam jakies mile towarzystwo Dajcie znac o waszych planach, dobre rady tez jak najbardziej w cenie. Pozdr
22.04 wylatujemy, lecimy z przesiadką w Zurychu i stamtąd 23.04 lecimy na Dominikanę do Punta Cana. Będziemy w hotelu Grand Palladium Punta Cana. Zostajemy tam do 8 maja. Miło byłoby lecieć z Polakami :)
Właśnie odebraliśmy wszelkie dokumenty i możemy już wylatywać ;)
Jeszcze tylko niecałe 4 tygodnie i będziemy się wygrzewać :) Już nie mogę się doczekać
Szkoda, że jeszcze nikt nie napisał, że też jedzie... Zawsze byłoby raźniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum