Czy tez jest Wam tak trudno sie przestawic po takich cudownych wakacjach??? Zdjecia, wspomnienia powalaja mnie i im czesciej wspominam te cudowne wakacje tym trudniej wrocic do rzeczywistosci ... Masakra
andi126, bardzo trudno bo myślami nadal jestem tam gdzie już mnie nie ma i nie wiadomo kiedy znów pojade normalnie aż płakac się chce. Ja ta wogóle bardzo lubie podróże i czasem rycze bo nie na każde moge sobie pozwolić
zawsze warto
dzięki temu człowiek uświadamia sobie co jest ważne w życiu bo jedni mówią ze przez wyjazd odpoczęli od szarej rzeczywistości a inni ze jednak w domu najlepiej. Ja zaliczam się do tej pierwszej grupy
Ja zawsze z przyjemnością wracam do kraju. Od siebie dodam że tygodniowy wyjazd jest zbyt krótki ale 2 tygodnie są jak w sam raz, a gdybym został w tropikach dłużej to podejrzewam, że przyjemność stała by się męczarnią.
Ok, masz racje 2 tygodnie to w sam raz i bedac tam w zasadzie myslisz : ok, wystarczy, odpoczalem i z przyjemnoscia wracasz do kraju, natomiast jak juz tu przyjedziesz to dopiero wtedy chcialbys tam znowu wrocic, ogladasz zdjecia, wracaja wspomnienia, cudowny klimat, palmy,super zarcie,ludzie,obsluga,ta cudowna przestrzen hotelu gdzie nie doswiadczysz tego w Europie eee mozna tak by wyliczac i wyliczac...
każdy z nas ma trochę racji w tym co pisze i ja też nie cierpię powrotów i zawsze mi już smutno dzień przed odjazdem. Tylko chodze i myślę dziś jestem tu po raz ostatni, na morze też patrze po raz ostatni i tak dalej a jak wracam to pokazywanie zdjęć znajomym mnie dobija
Mi było potwornie trudno wrócić. Już w dzień wyjazdy ryczałam, potem kolejne trzy dni też :/. Teraz jestem 2 tygodnie po powrocie
i nadal jakoś ciężko. Mam nadzieję, że za kilka dni mi przejdzie. Ale ponieważ zakochałam się w tym kraju, w maju planuję kolejne wakacje:)
Tak sobie myślę, że daaawno już nikt nie opisywał swoich wakacji w Raju a pewnie wszyscy by chetnie poczytali i przenieśli się choćby myśla na te cudowne, słoneczne plaże. Ktoś chce sie podzielić ? Może właśnie wróciliście ...
Tak sobie myślę, że daaawno już nikt nie opisywał swoich wakacji w Raju a pewnie wszyscy by chetnie poczytali i przenieśli się choćby myśla na te cudowne, słoneczne plaże. Ktoś chce sie podzielić ? Może właśnie wróciliście ...
andi126, niewiele jest osób na tym forum które opisały swoje wrażenia z pobytu na Dominikanie w formie reportażu czy czegoś w formie podobnego. Jak ktoś chce to zrobić dobrze, to zajmie mu to więcej czasu, którego po wakacjach pewnie juz nie ma. Natomiast w późniejszym czasie nie ma już tych emocji które mogłyby spowodowac podzieleniem się informacjami i odczuciami.
Hmmm pewnie kryzys , kryzys ale chyba Salseros ma racje, coś w tym jednak jest... Ja raczej nie miałem na myśli wielkiego reportażu ale napisania kilku zdań jak było i wrzuceniu kilku fotek... Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum