czesc poszukuje kontaktow z rodakami ktorzy sa na stale moj email www.ewa.cebula@yahoo.de albo na skype .ewagrankanaria prosze o kontakt i pozdrawiam z wysp kanaryjskich
Wiek: 70 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 1 Skąd: Koszalin-Poznań
Wysłany: 18-07-2010, 20:42
Ewa Cebula, Witam Cię Ewo. Ja mieszkam od dwóch miesięcy na Dominikanie w Bavaro - nie daleko lotniska w Punta Cana. Jeżeli chcesz nawiązać kontakt, to podaję Ci swój adres mailowy: tadeusz.kappen@wp.pl Pozdrawiam serdecznie.
Jestem nowy na tym forum dlatego że pragnę poznać Polaków którzy mieszkają tam na stałe mam zamiar wyjechać tam na stałe i potrzebna jest mi pomoc aby dowiedzieć się jle kosztuje wynajęcie mieszkania ii czy jest tam praca .Czy będzie ktoś co mi to opowie z poważaniem Robert Wiśniewski i pozdrawiam wszystkich mieszkających Polaków na tym raju .
Ps. mój email to - robinson@o2.pl
MikeM,Witam.
poszukuję do wynajęcia lokalizacji na działalność typu serwis łodzi z dostępem do wody i slip-em przy większej miejscowości turystycznej. Będę na Dominikanie od 10. 01 do 27.02. Czy jest możliwość spotkania? mój e-mail: zolo555@vp.pl
Witam. Moj mail ponizej, prosze pisac blizej k dacie przyjazdu nie ma sprawy mozemy sie spotkac a z lokalizacja to odrazu powiem ze takie miejsce nie jest latwe do znalezienia bo wedlug miejscowych przypisow 60 metrow od linii wody nie moze stanowic teren prywatny (krotko mowiac, wszystkie plaze sa panstwowe) ale cos sie wymysli :)
witam.
jestem po miesiecznym pobycie na wyspie.
super sprawa.
troszkę za krótko a więc pewnie zaraz wrócę.
WIELKIE DZIĘKI dla MikaM i jego dziewczyny za pomoc w zorganizowaniu się na wyspie.
ale również za przekazaną wiedzę niezbędną do bezpiecznego spędzenia czasu.
bardzo miły kontakt. polecam
pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum