Wysłany: 27-05-2010, 19:38 Poszukuje pracy na Dominikanie
Mam 24 lata i z rodzicami przeprowadzilismy sie na Dominikane. Jestesmy tu juz 2 miesiace ale chcialbym byc niezalezny od moich rodzicow i dlatego poszukuje pracy. Mowie dobrze w pieciu jezykach (hiszpanski,angielski,rosyjski,niemiecki no i oczywiscie polski). Ukonczylem szkole wyzsza o profilu turystycznym.
Ja tez chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o mozliwościach pracy na Dominikanie.
Interesują mnie rejony Bavaro.
Przeczytałam wiele wątków tutaj,ale wszystkie dotyczą własnych interesów,działalności,kupna domów,mieszka itd.
A ja chciałabym wyjechać na jakiś czas,pożyć,popracować,zobaczyć czy to kraj dla mnie,
I nie wiem jakie są możliwości pracy dla zwykłej osoby z wykształceniem wyższym...
Bardzo prosze o informacje,gdzie np można się zahaczyć w Punta cana?
Alaska, Jeżeli mówisz w kilku kompatybilnych językach (j. hiszpański j.angielski i może jeszcze jakiś) to możesz próbować szukać pracy w Timesharing-u. Pomysłem na Twoje marzenie może też być praca jako rezydent-ka jakiegoś biura podróży.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum