Wysłany: 06-02-2011, 19:36 Kanadyjczyk stracił życie na wakacjach w Punta Cana, Dominik
Będący na wakacjach Kanadyjczyk Jordan Morrison lat 19 został śmiertelnie pobity w Hotelu w Bavaro- Punta Cana na Dominikanie
Jordan był z rodziną na wakacjach w Republice Dominikańskiej, chciał pomóc rodaczce z Kanady której ktoś napluł w twarz. Wtedy został zaatakowany przez grupę mężczyzn.
W związku ze sprawą Policja Dominikańska zatrzymała do wyjaśnienia czterech Kanadyjczyków.
W czerwcu mam jechać do Ifa Bavaro... to ten hotel? Masz jekieś informacje cy to podejrzana spelunka czy normale miejsce, w którum zdarzył się tragiczny incydent?
pdkpol, To nie byli bandyci tylko pijani turyści przebywający w tym samym hotelu na wakacjach. To jego rodacy go zabili, hotel nie miał nic wspólnego z całą sprawą.
dzięki, popadam w lekką paranoję...bo to pierwszy tak daleki wyjazd z dzieckiem... Przeczulona matka ze mnie wychodzi :) A z cholerą to bać się czy przyjąć, że grypa też zabija?
pdkpol, Przez cały okres od kiedy pojawiły sie zachorowania nie było doniesień co do zachorowań w hotelach. Co oznacza że trzeba podejść spokojnie bo hotele dbają o higienę.
Salseros, właśnie to chciałam przeczytać... rrozumiem, że dzieci w warunkach hotelowych mogą jeść wszystko, bo nie wyobrażam sobie unikania owoców. Tomają być wakacje a nie katorga. Pozdrawiam, chyba nas nic do wyjazdu nie zniechęci, chociaż jak czytam niektóre posty to nie iwem skad tyle złości w rodakach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum