Witam
W związku z tym, że 15 września udajemy się na wymarzone wakacje chciałbym zapytać o pogodę.Wraz z żoną sprawdzaliśmy pogodę długoterminową i jesteśmy trochę załamani ponieważ na cały tydzień naszego pobytu zapowiada się tylko 2 dni słońca :( .
Pozdrawiam
"Pogodynki" tu sie nie sprawdzaja bynajmniej ja nigdy nie trafilem na jakas dobra prognoze. U mnie na telefonie od miesiaca desz obiecuja a dopiero zaczol sie dzis bo przyszedl sztorm i jutro ma sie skonczyc a tak caly czas slonce a wyswietla ulewy wiec za bardzo bym tym prognozom nie ufal..
Niema sprawy.
Tak jak pisalem wczoraj sztorm byl w nocy dzis zapowiadali deszcz a od 10tej rano prazy slonce i ani jednej chmuraki ehhh tak to jest wierzyc prognozie....
Witam!
Ja byłam w zeszłym roku w terminie 11-26 wrzesień. Pogoda była super. W sumie w ciągu 2 tygodniowego pobytu był 1 deszczowy dzień a poza tym słonecznie, czasem bywało pochmurnie ale w tym upale i wilgoci to akurat nie przeszkadzało ani trochę, wręcz przeciwnie - a przyznaję, że jestem typem "jaszczurki", mogłabym leżeć cały dzień na słońcu :)
Deszcz jak padał to padał w nocy, bywały i burze - intensywne i krótkie. Też mieliśmy obawy co do pogody ale tak jak już wspominałam było idealnie.
Pogoda w Bavaro idealna! moj pobyt niestety juz prawie sie konczy, ale nie patrz na te pogody, tez sie stresowalem jak telefon pokazywal mi cale tygodnie deszczu, a tu taka odmiana:) Jest bardzo cieplo, a slonce przez ostatni tydzien swieci calymi dniami (tel oczywiscie uparcie pokazuje deszcz:). Padalo 2 razy w nocy przez kilka minut:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum