Wybieram się w grudniu pierwszy raz na Dominikanę i w kilku miejscach np na stronie MSZ przeczytałam, że ponieważ leki tam są bardzo drogie więc najlepiej zabrać je z Polski ale tylko te przepisane przez lekarza. W związku z tym zastanawiam się czy mogę zabrać lekarstwa które u nas są bez recepty np. coś na biegunkę, gorączkę itp. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Nawet cala walizke mozesz napakowac jak Ci potrzebne. W aptekach prawie wszystko jest ale zeby kupic tanio to nie w Punta Canie - Bavaro. Trzeba jechac dalej tutaj obdzieraja plus okolo 20% lekow jest falszowane i sie pije jakas krede albo aspiryne a nie porzadany lek.
Witam, a jakie szczepienia są konieczne? Jeśli złapię dobrą ofertę, to planowałabym wylot na wrzesień 2015, czyli jeszcze mnóstwo czasu, ale nie chcę "obudzić" się zbyt późno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum