kamil8810, Cześć.Właśnie dziś kupiłem wycieczkę do tego hotelu i ruszam już 15.12.2011.Cena mnie skłoniła do podjęcia szybkiej decyzji( 4000zł za 14 dni).Korzystałeś z wycieczek fakultatywnych?A jak tak,to jakie polecasz?pozdrawiam
tomaszek, Pytania dot. wycieczek proszę zadawać w innym dziale i trzymać się tematu w jakim sie pisze czy zadaje pytania. Do informowania że się w danym miesiącu wylatuje też są juz odpowiednie tematy.
Mam pytanie odnośnie rafy koralowej ....to prawda że przy hotelu jej nie ma a najbliższa jest w odległości 4 km? Pytam ponieważ ważne jest dla mnie aby popływać sobie z '"rurą" i zobaczyć coś ciekawego
PS Lecimy z biurem Itaka 1 marca 2012 do tego hotelu ....możne ktoś z Was również w tym terminie leci? chętnie nawiążemy znajomość.
niestety , ale w punta canie nigdzie przy brzegu nie ma rafy ! , trzeba ludka podplynac !
a najlepsze wyjscie to wybrac sie na wycieczke Saona lub Catalina tam jest raj na takie rzeczy.
To bedzie goracy termin " march break " czyli najazd hunow z north america
Nic mi te dwie nazwy nie mówią...:( jak daleko trzeba popłynąć?
czy trzeba to robić na własną rękę?
bardzo proszę o pomoc gdyż jestem fanem nurkowania i nie wyobrażam sobie urlopu bez tego.aha i kolejne pytanie o jakieś centrum nurkowe w okolicy..bo chciałbym sobie kurs zrobić
kurs jest w kazdym hotelu , a nazwa Saona i Catalina to wysepki na ktore sa wycieczki , specjalnie Catalina ( lekko na poludnie od La Romana ) jest dla nurkowania wymazonym miejscem !
wycieczki wykupisz w hotelu 90$ od osoby.
ps. jak jestes takim fanem , to zamiast do punta cana bylo kupic hotel w La Romana , polecam Dreams , nurkowanie z "rurka " masz co dzien za free .
troszkę za późno się zorientowałem ..z reszta wykupiliśmy wczasy w Polskim biurze a hotele tylko mieli na Punta Cana . no cóż będę musiał kombinować.
dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum