UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie)
Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Salseros
17-06-2009, 15:38
Powstają hotele rozkoszy, Dominikana
Autor Wiadomość
sirga 
WŁADCA TORTUGI

Wysłany: 27-10-2008, 23:15   Powstają hotele rozkoszy, Dominikana

Seksturystyka rośnie w siłę ... Powstają hotele rozkoszy

"(...) seksturystyka ma znacznie szerszy zasięg i stale rośnie w siłę. Możemy się na nią natknąć we wszystkich zakątkach świata. Zarówno na pobliskiej Ukrainie, jak i na egzotycznej Dominikanie. Co roku, szczególnie w sezonie letnim, przybywają tam hordy wygłodniałych mężczyzn o samczych inklinacjach. Bo seksturystyka tworzy iluzję beztroskiej zabawy, w której nie myśli się o zagrożeniach. Biznes erotyczny skrzętnie i skutecznie ukrywa swoje ciemne oblicze. Nikt tutaj głośno nie mówi o HIV i chorobach wenerycznych. Nie myśli się też o ofiarach handlu żywym towarem i pedofilii."
Komentarz

"Problem stary jak swiat. W starozytnym Rzymie role prostytutek pełniły niewolnice. To chyba powrot do korzeni cywilizacji czlowieka. Poza tym europejskie kobiety sa zbyt wymagajace i zbyt kosztowne w utrzymaniu."
• • •

Zyski z seksturystyki liczy sie w miliardach dolarów, choć nikt nie dysponuje rzetelnymi danymi, bo jest ona osadzona w szarej strefie. Seksturystyka to zródło utrzymania nie tylko osób, którzy bezposrednio sie nią zajmują, ale również pracowników całej turystycznej branży: od taksówkarzy po linie lotnicze, sieci hoteli, restauratorów. Pośród typowych dla seksturystyki krajów jest Brazylia uznawana za lidera w tej kategorii, jednak dane z ostatnich lat wskazują na dynamiczny wzrost tego rodzaju aktywności w Dominikanie, Kostaryce, Gwatemali, Hondurasie czy na Kubie. Dynamicznie rozwijają sie w tym kierunku Karaiby, Filipiny, Tajlandia czy Wietnam.
• • •

W samolocie z ... do ... gwar. Na pokładzie około pięćdziesięciu kobiet i kilka młodych par. Pasażerowie są w świetnym humorze, zamawiają drinki i przekąski. Większość po raz pierwszy odwiedzi ten egzotyczny kraj. Mało kto jednak wziął ze sobą przewodnik. Nic dziwnego, w końcu nie lecą do ... zwiedzać. Celem jest zabawa i seks z tubylcami.

źródło:www.mojawyspa.co.uk
źródło:wiadomosci.o2.pl
źródło:biznes.interia.pl

yaro 
WILK MORSKI

Wysłany: 07-11-2008, 23:20   

kiedy opowiadałem znajomym jaka jest dominikana jeden nie wytrzymał i wyrżnął prosto z mostu czy na dominikanie są kobiety które nie są prostytutkami? zadał mi klina bo po raz pierwszzy było mi cięzko odpowiedziec na tak proste pytanie. są!!! mimo że dominikanę nazywa się seksualnym Disneylandem i rajem kawalera --->dużo turystów łyka tabletki do kupienia w większości barów.po zażyciu wszystko pozostaje bez zmian dopuki nie dotknie cię kobieta ... wtedy przepadłeś...

winnetou 
WILK MORSKI

Wysłany: 09-11-2008, 19:55   

W jednym barze starszy gostek chciał mi sprzedać białe tabletki. Mówił że dobre na potencje i że przy ich kobietach z temperamentem lepiej je mieć przy sobie. Odmówiłem a on dalej mi je zachwalał. W końcu sobie poszedł, ale posłał mi takie spojrzenie jakby nie wierzył w moje siły. Mam zasadę.Nie kupuje towary którego nie znam.Nigdy źle na tym nie wyszedłem.

tyra 
NAWIGATOR

Wysłany: 10-11-2008, 19:10   

jeszcze trochę a panowie zaczną tu opisywać swe podboje

winnetou 
WILK MORSKI

Wysłany: 10-11-2008, 19:33   

Ja bym chętnie poczytał.

yaro 
WILK MORSKI

Wysłany: 10-11-2008, 19:43   

ja bym chętnie poczytał i porównał --->zawsze kochałem ciemnoskóre kobiety :-P