Wysłany: 25-07-2014, 14:48 Muzyka na Dominikanie - Prośba o pomoc w odnalezieniu piosen
Witam,
Mam taką głupią prośbę jednak dla mnie bardzo ważną. Jakieś 3tyg. temu wróciłem z wakacji z Dominikany. Mojej żonie bardzo spodobała się pewna piosenka a ja nie pamietam tytułu i też nie mogę jej odnaleźć w internecie. Chciałem zrobić żonie niespodziankę do której własnie potrzebuję wykorzystać tą piosenkę. Wiem, że saleros dobrze zna rytm dominikany dlatego pytam o pomoc. Może opiszę czego potrzebuję. Jest to piosenka w języku hiszpańskim, wolna, bardzo popularna na dominikanie. Ja ją pierwszy raz słyszałem a tam wszyscy ją śpiewali. Zresztą puszczali ją w hotelu przy basenie i na plaży chyba z 6 razy na dzień i dodatkowo gdzie się nie ruszyłam to toważyszyła nam najczęściej ta piosenka. Mimo tego nie skojarzyłem tytułu piosenki. Jeśli wiesz o co może mi chodzić napisz kilka tytułów, jeśli nie skasuj temat. Z góry dziękuje i przepraszam za dziwny temat.
Wysłany: 25-07-2014, 18:31
Sprobuj Romeo Santos,prawdopodobne ze to byl ktorys z jego kawalkow,albo "Frio,frio" Juan Luis Guerra z Romeo Santos.
Ale moge sie mylic,jestem krotko na tej wyspie ale to byla pierwsza z rzeczy ktora mi sie rzucila w oczy/uszy.
Wysłany: 25-07-2014, 18:31
Sprobuj Romeo Santos,prawdopodobne ze to byl ktorys z jego kawalkow,albo "Frio,frio" Juan Luis Guerra z Romeo Santos.
Ale moge sie mylic,jestem krotko na tej wyspie ale to byla pierwsza z rzeczy ktora mi sie rzucila w oczy/uszy.
Tez mysle ze jak spokojna i wszyscy znaja to albo Aventura albo sam Romeo Santos. Chociaz tyle tego tutaj jest ze glowa mala mnie meczy ta muzyka Dominikanska ostatnio chociaz nigdy jej nie lubilem. Moze pamietasz jakies slowa z tej piosenki to by sie odrazu wyjasnilo co to za utwor.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum