Witam, w piątek lecimy w okolice Puerto Plata na 2 tygodnie, mam pytania:
1. Internet w hotelu jest drogi, myślę o zakupie karty z netem do telefonu, ktoś może kupował? (koszt, jaki operator, gdzie kupić i czy karta będzie pasować do telefonu)
2. Wycieczki fakultatywne, gdzie można się wybrać samemu (przystanek autobusu przy hotelu) , które wycieczki warto wykupić i gdzie najlepiej?
3. Co warto kupić do Polski?
4. Będziemy w hotelu Be Live Collection Marien, ktoś był? jakieś dodatkowe informacje nie zawarte w katalogu może ktoś podrzuci.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam.
Witam, w piątek lecimy w okolice Puerto Plata na 2 tygodnie, mam pytania:
1. Internet w hotelu jest drogi, myślę o zakupie karty z netem do telefonu, ktoś może kupował? (koszt, jaki operator, gdzie kupić i czy karta będzie pasować do telefonu)
2. Wycieczki fakultatywne, gdzie można się wybrać samemu (przystanek autobusu przy hotelu) , które wycieczki warto wykupić i gdzie najlepiej?
3. Co warto kupić do Polski?
4. Będziemy w hotelu Be Live Collection Marien, ktoś był? jakieś dodatkowe informacje nie zawarte w katalogu może ktoś podrzuci.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam.
1.Drogi, karta nie wyjscie bardzo male limity internetu (500mega).
2. Jaki autobus przy hotelu? "Parada" tak sie nazywa przystanek autobusowy ktory kursuje miedzy miastami ale przy hotelach ich nie buduja.
Wypozyczcie bryke i sobie jezdzijcie po DR, bo tak to lipa.
3. Mamajuana, cygara, rom.
4. Nie bylem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum