Wysłany: 20-06-2007, 05:11 Coś najpiękniejszego, co dotychczas ludzkie oko oglądało
Odkrywca Hispanioli - Krzysztof Kolumb tak wyraził się o wyspie: "coś najpiękniejszego, co dotychczas ludzkie oko oglądało"
Byłam tam dwa razym ale wciąż czuję pewien rodzaj...niedosytu
Mam nadzieję na rychły powrót na Dominikanę, ponieważ wspomnienia po niesamowitych przeżyciach szybko bledną w szarym świecie.
W życiu piękne są tylko chwile - inaczej nie docenialibyśmy piękna...
Dominikana to kraj pelen magii, piękna przyroda tak inna od naszej na długo zapada w pamięć. Te drzewa palmowe...plaże...lazurowa woda...ptactwo...
Ale Dominikana to nie tylko cudowny kawałek ziemi - ten kraj to również ludzie, którzy tam żyją, ich kultura i obyczaje....
To ci ludzie tworzą historię - oni i ich pełna ekspresji muzyka, przenoszona z pokolenia na pokolenie pozwala nam poczuć magię tego miejsca, zapomnieć o problemach, odlecieć........
Nie wiem jak wygląda raj w niebie - ale ten na ziemi już widziałam.
O Cubie wyraźił się tak samo gdyby tak tylko kubański naród inaczej do nas podchodził. W hotelu jest wszystko w porządku ale poza...to już całkiem inna bajka
Witam.
Wszystkich Serdecznie , ale odkrycie tej strony !!!!
Tak to już jest z Krzyśkami
Osobiście po 3-ch tygodniach w Allegro Punta Cana jestem zakochany w Dominikanie i wybiore sie tam jeszcze nie raz .
Super :)
motyl, Masz bardzo fajne i ciekawe zdjęcia z Dominikany. Z Dominikaną już tak jest chyba, że raz polecisz i za kazdym razem chcesz wrócić. Może to przez klimat, a może przez.... tamtejsze kobiety
I powiem Wam, że nie każdy chce tam wracać, nie dlatego, że było coś nie tak, ale dlatego, że chce zwiedzić inne miejsca.
Ja tam wracam na Dominikanę, KOCHAM JĄ do szaleństwa!!!
Nie slyszalem zeby komus przepuscil wode taki kejs, jak sie go prawidlowo zamknie to nie ma takiej mozliwoscie (oczywiscie nie mowie tutaj o chinskich gownach za 5zl bo to to bym sie bal nawet na aparat zalozyc)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum