Na poczatku listopada lece na polwysep Samana. Jak teraz wyglada sytuacjaz pogoda na Dominikanie? Od jakis 2 tygodni sprawdzam prognoze i codziennie widze burze z deszczem, to samo na najblizsze dni.
Zostalo jeszcze troche czasu do wyjazdu, ale przyznam szczerze, ze nie wyglada to optymistycznie
Witam
Widzę że każdy przeżywa pogodę ale nie ma się czym martwić jeśli pada to przeważnie w nocy lub nad ranem a w dzień 5-10 min. i znów słońce też tak jak Ty martwiłem się przed wyjazdem we wrześniu a było super
Ja to ciagle pisze to samo. Ale co chwila nowy temat. Przestancie ta pogode na internecie sprawdzac bo u nas to nie dziala. Faktycznie w tym tygodniu byly 3 dni ulewne deszcze ale tak jak pisal pan wyzej pada zazwyczaj w nocy lub z rana w wiekszosci dni sloneczne. Np. dzis caly dzien upal i slonce zadnej chmurki, a na necie ulewe pokazuje...
Najprościej popatrzeć jaka jest pogoda w danej chwili.Są kamerki internetowe, nie trzeba patrzeć na prognozy, nie sprawdzają się one w Europie na 100 % a co dopiero na Dominikanie.Sam zaglądam często na stronę www.whatsupcams.com są bodajże 3 kamerki, obraz na żywo, dobra jakość
Hej, nie wiem jak w Punta Cana ale podtopienia były na drugiej stronie wyspy czyli w Puerto Plata... Ja mieszkam w stolicy i tutaj żadnych problemów nie widziłem ani nie słyszałem.
Dzisiaj padało w ciągu dnia przez 2 godzinki i po krzyku...
Na DR tak to już jest że danego dnia w jednej dzielnicy pada deszcz a w drugiej słońce... a co dopiero inne miejscowości czy regiony :)
Życzę udanego wyjazdu !
P.S. Prognozami pogody proponuję się nie sugerować, rzadko się sprawdzają co do DR.
Ostatni raz tak gowniana pogoda (takie ulewy) byla w 2003 roku. Nawet dominikanczycy zaskoczeni. Teraz sie troche lepiej zrobilo ja wlasnie jade na plaze. Ale w nocy ciagle ulewy.
Stary temat pogoda :)MikeM jaka pogoda u was w Punta Cana? Strona morza Karaibskiego (Bayahibe)cieniutko dwa popołudnia padało, ale naprawdę padało i to od południa do wieczora, dziś odwiedziliśmy Saonę gdzie prawie zawsze super pogoda,prawie bo dziś co prawda nie padało ale tropiku też nie było, a w "wannie" tam gdzie rozgwiazdy zimna woda !!!
Janek mozemy sie zamienic na 2 tyg , wezme ta twoja pogode z pocalowaniem w reke 😄
U mnie snieg mroz zimno i pogoda do d.... , oj fajnie by teraz bylo na lezaczku pod palma z mojto albo mama mujana , no ale cuz pewnie to poczeka do wrzesnia bo na wielkanoc ojczyzne trzeba odwiedzic 😄
Ps napisz w jakim resorcie jestes , jak jedzenie jak obsluga itp , z checia poczytamy , i napisz jak mojto smakuje i rum no i presidente
Janek mozemy sie zamienic na 2 tyg , wezme ta twoja pogode z pocalowaniem w reke 😄
U mnie snieg mroz zimno i pogoda do d.... , oj fajnie by teraz bylo na lezaczku pod palma z mojto albo mama mujana , no ale cuz pewnie to poczeka do wrzesnia bo na wielkanoc ojczyzne trzeba odwiedzic 😄
Ps napisz w jakim resorcie jestes , jak jedzenie jak obsluga itp , z checia poczytamy , i napisz jak mojto smakuje i rum no i presidente
My tradycyjnie od lat w VIVA Dominikus 😀
Pogoda unormowała się, chociaż, nie taka jak zwykle o tej porze. Woda też o 2 stopnie zimniejsza.
Jedzenie bardzo dobre, picie.. nie pamietam 😂 Teź dobre
My tradycyjnie od lat w VIVA Dominikus 😀
Pogoda unormowała się, chociaż, nie taka jak zwykle o tej porze. Woda też o 2 stopnie zimniejsza.
Jedzenie bardzo dobre, picie.. nie pamietam 😂 Teź dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum