To już sześć lat kiedy istniejemy dla Was i z Wami. Dziękujemy za wasze pomysły, posty, informacje oraz zdjecia które nam wysłaliście aby je umieścić na stronie. W te urodziny http://www.dominicana.com.pl załozyliśmy fanpage na facebooku aby jeszcze łatwiej dzielić się z Wami ciekawymi informacjami z Dominikany.
Zapraszam Was do polubienia facebookowej społecznościowej strony DominicanaComPl. Przycisk kierujący Was na profil znajdziecie na www.dominicana.com.pl i na forum. Jeszcze raz dzieki za to że z Nami przez ten czas byliście i mam/y nadzieję że pozostaniecie.
Drodzy Administratorzy
Jestem z Wami juz od kilku lat i zawsze z ogromna przyjemnoscia tu wchodze zeby dowiedziec sie czegos nowego o kraju ktory mnie fascynuje i ktory odwiedzam kilka razy w roku. Dziekuje za Wasza wspaniala prace i zycze dalszych sukcesow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum