Wysłany: 19-12-2011, 14:06 Wakacje Dominikana w Styczniu 2012
Witam! wybieram sie na 3,5tyg do Dominikany w okolice Punta Cana, jesli bedzie ktos w tym czasie gdzies w poblizu moze dac znac ,ja wylatuje 04.01.2012 serdecznie pozdrawiam!!!
Cześć
Wylatujemy 20-01 z Berlin
Będziemy w Riu Bambu przez 2 tygodnie
Punkt zborny na imprezowanie w Pacha Disco codziennie po 22 00
(Dyskoteka jest na terenie kompleksu Riu przy ul. Karaibskiej czy jakoś tak, wstęp do dyskoteki jest dla wszystkich , a przynajmiej był.( napoje i tak płatne)
Z gran bachi najlepiej plażą
Jeżeli coś się zmieniło od naszego ostatniego pobytu to mnie sprostujcie
tak, było super, ale jak zawsze....pozostał niedosyt....byłam tam pierwszy raz, ale za rok tez tam pojadę, wtedy na dłużej:) posiedze tyle az będę sama chciała już wracać hihi a nie wg. biletu haha
My tez bedziemy w riu Bambu 24 stycznia na 2 tygodnie to moze sie zobaczymy martincinek :) tez bedziemy imprezowac w Pacha :) juz nie moge sie doczekac...mam nadzieje ze pogoda dopisze :)
Aha mam takie pytanko do tych ktorzy byli albo bede w Riu Bambu chodzi o to ze mamy allinclusive ale slyszelismy ze nie wpuszczaja do Riu Palace czy to prawda bo Pacha znajduje sie w Palace to co nie bedziemy mogli sie pojsc pobawic?
Witam spotkalo mnie to szczescie i 5 lutego 2012 wylatuje z frankfurtu do puerto plata
a mieszkac bedziemy w cabarette w hotelu wyndham tangerine.
Czy moze ktos zna ten hotel i moze mi cos odpisac.
A przy okazji to pytanie dla tych ktorzy obecnie sa w tej okolicy ile pesos placa za euro.
Z gory dziekuje i czekam.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum