Czy jest tutaj ktos kto jest fun'em windsurfing'u i kitesurfing'u? Jestem zainteresowany wszystkimi informacjami jak to jest z uprawianiem tych sportow na Dominikanie.. Gdzie sa miejsca/bazy godne polecenia? Jak jest z wiatrem? Czy da sie gdzies blisko baz zamieszkac? Nie interesuja mnie hotele 4/5 gwiazdkowe.. Czysty pokoj z klimatyzacja oraz z czysta lazienka wystarczy.. ;)
Jest sporo miejsc tutaj do kite surfing. Sprzętu zbyt dobrego może nie ma, bo się nastawiają raczej na turystów co raz się przejadą i tyle. Ale jak dobrze poszukasz wypożyczysz gdzieś i lepszy.
Do Kite nadaja sie tylko plaze Cabarete (i to nie wszystkie) reszta to tylko namiastka surfingu...
Wypozyczac ten zlom nie polecam bo jest dobity, lepiej jak ktos mieszka tutaj zamowic ze stanow i wiedziec na czym sie plywa.
Alez w DR jest duzo plaz ktore sie do Kite Surf nadaja, nawet w Bavaro plaza przy Barcello i Macao. Ja bardziej mialem na mysli takie plaze do profesjonalnej jazdy :))). Gdzie organizuja mistrzostwa itd...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum