Wysłany: 16-11-2012, 10:30 Rozmowy z Dominikany do USA
Witam
Mam pytanie do panstwa, a mianowicie jest mozliwosc telefonowania z Dominikany do USA bez limitu po miesiecznej oplacie ?? Jakas compania oferuje takie rozmowy, badz jest inna mozliwosc ???? Z gory dziekuje za odpowiedz...POZDRAWIAM
A na Dominikanie funkcjonuje cos takiego jak "Magic Jack" chodzi mi o to by mozna bylo po miesiecznej oplacie dzwonic do jednej osoby bez limitu. Rozmowy z USA na Dominikane nie sa az takie tanie, kupisz tu phone card za 5 $ i masz tylko 33 minuty na rozmowe...takze szukam jakiegos tanzszego sposobu komunikacji...Dominikana - USA; USA-Dominikana...
Z gory dziekuje za wszelka pomoc...POZDRAWIAM
Daniel sa rozne karty , sprobuj isc do jakiegos spanish marketu i pytaj jaka najlepsza , wkoncy sporo dominikanczykow mieszka w usa i jak miewam napewno dzwonia do swoich rodzin ,poza tym niektore kampanie maja opcje ze doplacasz do pakietu 20$ i masz rozmowy miedzynarodowe z free , takze zadzwon tez do swojej kampani tel.
Tak zrobie "carbon". Tylko chodzi mi jeszcze o to ze chcialbym wiedziec jak najtaniej dzwonic z Dominikany do USA, moja dziewczyna chciala by zadzwonic do mnie z tamtad, lecz ladowanie konta i rozmowy za minute troszku kosztuja...wiec moze jest jakas inna opcja, by mogla wykupic jakis abonament czy cos - dodam ze nie ma Ona karty kredytowej...
Dzieki "rnn" . Wlasnie zalozylem skype phone i rozmowy sa naprawde w korzystnej cenie...tylko jakosc rozmow jest troszku kiepska, ale gdy masz skype w telefonie...warto z Niego skorzystac gdyz polepsza sie jakosc rozmowy...Dziekuje wszystkim za wszelka pomoc...Serdecznie POZDRAWIAM..Good LUCK
Konsul Korpus Dyplomatyczny Konsul RP w Puerto Plata
Ale ja używam Skype i nawet łączy się przez samochodowy system głośnomówiacy przez sieć 3G w Orangu z bardzo dobrą jakością rozmów . Rozmowy do posiadaczy Skypea są za darmo a na inne numery bardzo tanie
_________________ Marek Piwowarski
Konsul Rzeczypospolitej Polskiej
w Puerto Plata
Republika Dominikańska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum