Wysłany: 01-09-2010, 10:51 Prosze o informacjie na temat 21 dniowego pobytu na Dominika
szanowni panstwa ja i zona i syn wybieramy sie na dominikane i pytam was czy jest tam szansa wynajecia hotelu na 21 dni i jak doleciec i co z wyzywieniem tam chcemy leciec tam w lipcu 2011,prosze o odpowiedz dziekuje i czekam
Wysłany: 01-09-2010, 11:18 Re: posze o informacjie
adam22 napisał/a:
szanowni panstwa ja i zona i syn wybieramy sie na dominikane i pytam was czy jest tam szansa wynajecia hotelu na 21 dni i jak doleciec i co z wyzywieniem tam chcemy leciec tam w lipcu 2011,prosze o odpowiedz dziekuje i czekam
Tak, Adamie.
Jest taka mozliwość abyś z całą rodziną poleciał na Dominikane na 21 dni. Takie wycieczki sprzedawane są przez angielskie biura podróży Thomson, ThomasCook czy First Choice. Możesz tez zapytać w biurze podróży El Mundo które sprzedaje wakacje na Dominikanie z niemieckich biur.
Co do wyżywienia to wszystkie hotele działają tam All inclusive co oznacza że przez cały pobyt najczęściej 24h masz jedzenie i picie (także alkohol) w cenie biletu za który zapłaciłeś.
ja bym chcial tam leciec po prostu prywatnie znam jedno biuro deram turs w gdansku oni tez sprzedaja z niemiec dominikana ale bym chcial tam prywatnie doleciec i prywatnie wynajac hotel mozna/ prosze o odpowiedz dziekuje i czekam i na co trzeba tam uwazac?
Jesli chcesz leciec prywatnie i prywatnie wynająć hotel to będzie Cię to dużo więcej kosztowało. Z Polski nie ma bezpośrednich lotów do Republiki Dominikańskiej. Pozostają więc Niemcy, Francja, Hiszpania i wielka Brytania. Najtańsze loty na Dominikane możesz kupic używając którejś z lini lotniczych opisanej Tutaj Kliknij. Osobiście polecam Condora i Airberlin.
Natomiast hotel możesz kupić na ile tylko dni chcesz na stronach internetowych biur podróży lub stronie internetowej danego hotelu ale także po przylocie na miejsce i udaniu się taksówką do resortu w którym chcesz mieszkać.
Informacje na co trzeba uwazać znajdują się juz na tym forum i nie będe ich dublował. Wystarczy że poczytasz forum to się dowiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum