UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie)
Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Salseros
19-04-2008, 12:28
Dominikana w Lutym 2008
Autor Wiadomość
Salseros 
Administrator

Wysłany: 07-01-2008, 14:39   Dominikana w Lutym 2008

Kto sie wybiera na Dominkanę w Lutym 2008 niech sie dopisuje. Luty jest jednym z najtańszych miesięcy w którym można się wybrać na Dominikanę z Anglii.

agfru 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 07-01-2008, 23:38   

Lecę z mężem do Grand Oasis Punta Cana w terminie28.02 - 12.03 i już nie mogę się doczekać. Od jakiegoś czasu śledzę forum na bieżąco i nabieram coraz większego apetytu :-)
Nawet nie zdawałam sobie sprawy,że Dominikana jest tak popularna - my wybieramy się tam całkiem przypadkowo ( kupiliśmy wycieczkę i teraz zbieramy ważne informacje )Pozdrawiam wszystkich!!!! :-)

FifthAvenue 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 08-01-2008, 13:29   

Lecę z mężem 7 lutego na 3 tygodnie do Punta Cana, Barcelo

pionek 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 09-01-2008, 12:20   

lecimy w czwórkę 7 lutego na dwa tyg kto ma chęc na fajny balet to jesteśmy w LTIResortBeach

Rija 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 10-01-2008, 21:56   Re: Dominikana w Lutym 2008

Salseros napisał/a:
Kto sie wybiera na Dominkanę w Lutym 2008 niech sie dopisuje. Luty jest jednym z najtańszych miesięcy w którym można się wybrać na Dominikanę z Anglii.

Hej Salseros, z jakiego biura jedziecie na wycieczke? I jsli mozna wiedziec, to ile zaplaciliscie? Ja z mezem, tez sie chcemy wybrac, ale nie wiemy jeszcze jakiego miesiaca tego roku.

Pozdrawiamy i zyczymy udanych wczasow :-)

wilgus 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 13-01-2008, 13:19   Ja jadę do Sosua

Cześć,
Wybieram się na Dominikanę właśnie w lutym . Wycieczkę wykupiłem w angielskim Thomson'ie i rzeczywiście taki manewr powoduje znaczne obniżenie kosztów. Lecę z Polski przez Gatwick i tam już do celu czyli na Dominikanę. Będę tam przez dwa tygodnie. Hotel jaki udało mi się znaleźć to Casa Marina Beach w Sosua.
Pozdrawiam
wilgus

bArT 
NAWIGATOR

Wysłany: 14-01-2008, 02:41   

Salseros: Śmigacie w lutym na Dominikanę może? My tym razem na Bali się wybieramy, spora wyprawa, ale podobno super sprawa. Niektórzy nawet ryzykują stwierdzenie, że jest tam jeszcze piękniej niż na Dominikanie :-) Mam nadzieję, że uda nam się to sprawdzić osobiście już niedługo...

Salseros 
Administrator

Wysłany: 19-01-2008, 10:49   

Rija, bArT, bardzo bym chciał lecieć w lutym na Dominikanę ale jest to niemożliwe. Zaczynając ten temat, chciałem tylko zaznaczyć, że miesiąc luty jest jednym z najlepszych cenowo miesięcy z Anglii, a przy obecnym kursie funta jest jeszcze taniej.

madziara171 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 19-01-2008, 13:08   

hej, my tez sie wybieramy na Dominikane w lutym,lecimy z Thomasem Cookiem 25.02 na 2 tyg,pozdrawiam

Eva 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 22-01-2008, 10:21   Domiikana w lutym 2008

Za dwa tygodnie lece na Dominikane. Jestem w resorcie Barcelo Bavaro Beach. Czy ktos zna ten resort? Opinie jakie znalazlam byly pozytywne i pare bardzo negatywnych. Mam nadzieje, ze to byly wyjatki niezadowolonych turystow a takie zawsze sa. Czy mozna tez w tym kompleksie wypozyczac reczniki plazowe? W ktalogu nic nie podaja na ten temat. Nie chce zabierac niepotrzebnych rzeczy, zeby ograniczyc wage bagazu. Czy to prawda, ze luty jest najzimniejszym miesiacem na Dominikanie?Napewno nie zamarzne ha,ha. 24 lub 25 stopni jest wystarczajace, zeby spacerowac po rajskiej plazy z bialym piaskiem. Marzenie moje sie spelnilo , zeby zobaczyc jedno z najpiekniejszych zakatkow swiata.

pajo-29 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 03-02-2008, 11:55   

Hej wszystkim za niecałe 2 tygodnie wylatujemy z Berlina do Punta Cana i zatrzymujemy się w Caribe Club Princess

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi