Witam,wybieram się na Dominikanę 30 06 2010 do hotelu Grand Palladium Punta Cana mam pytanie czy lepsze jest Bavaro czy Palace.Jakie ciekawe pamiątki można przywieżć ,czy mozna zabrać duże muszle,rozgwiazdy.Ile cygar można wywieżć z Dominikany.Pozdrawiam serdecznie i dzięki za odpowiedż.Irek.
witam ponownie, wybieram się w czerwcu a właściwie to w lipcu bo wylatuję 30 czerwca, ponawiam pytanie o ciekawe pamiątki z Dominikany i mam pytanie jak sobie poradzić z polskimi urządzeniami elektrycznymi, gdzie można zakupić urządzenie do zmiany napięcia ze 110 na 230 v, lub czy ewentualnie można je wypożyczyć w recepcji w hotelu, ja wybieram się do Grand Palladium Punta Cana, jeśli juz wróciliście to czekam na odpowiedź, pozdrawiam
irek
irek, Na prawie wszystkie Twoje pytania znajdziesz na tym forum odpowiedź. Wystarczy użyć szukaj na górze forum. Jednak na dobry początek podaje dwa linki co do interesujących Cię tematów
Wysłany: 14-06-2010, 20:09 Czy ktoś leci z Berlina 23.06.2010
Mam pytanie czy wybiera się ktoś z Wielkopolski na wczasy do Punta Cana hotel RIU, chxciałbym nawiązać kontakt-lecimy na dwa tygodnie.Odwrotny adres awangardakonin@interia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum