A wiec mamy nowego konkurenta dla Jet Air Fly-a, chyba ludziom co podruzuja z Polski bedzie wygodne takie polaczenie. Od 7 Noviember (sorry), zaczyna dzialac nowe polaczenia Eurowings to jest to samo co Germanwings i bedzie obejmowac przelot z Köln-Bonn do Puerto Plata, ceny zaczynaja sie od 219 Eurasow. Tak ze wzglednie tanio. W cala ta afere zamieszany jest przewoznik SunExpress zobaczymy jak im sie uda dlugo polatac w takich cenach.
A wiec mamy nowego konkurenta dla Jet Air Fly-a, chyba ludziom co podruzuja z Polski bedzie wygodne takie polaczenie. Od 7 Noviember (sorry), zaczyna dzialac nowe polaczenia Eurowings to jest to samo co Germanwings i bedzie obejmowac przelot z Köln-Bonn do Puerto Plata, ceny zaczynaja sie od 219 Eurasow.
P.S. Lepsze wingi niemieckie niz te dominikanskie )))))))))))))))))
Według informacji biura Eurowings za wszystkie posiłki i napoje trzeba płacić dodatkowo, może to ktoś potwierdzić lub zdementować ? Jeśli to prawda to koszt może znacząco się zmienić.
A wiec mamy nowego konkurenta dla Jet Air Fly-a, chyba ludziom co podruzuja z Polski bedzie wygodne takie polaczenie. Od 7 Noviember (sorry), zaczyna dzialac nowe polaczenia Eurowings to jest to samo co Germanwings i bedzie obejmowac przelot z Köln-Bonn do Puerto Plata, ceny zaczynaja sie od 219 Eurasow.
P.S. Lepsze wingi niemieckie niz te dominikanskie )))))))))))))))))
Według informacji biura Eurowings za wszystkie posiłki i napoje trzeba płacić dodatkowo, może to ktoś potwierdzić lub zdementować ? Jeśli to prawda to koszt może znacząco się zmienić.
Nie mam pojecia bo ja takimi liniami nie latam. Ale moze byc takie cos, gdyz na czyms musza zaoszczedzic...
AirFrance tez niezle ceny opuscil w DR ostatnio, zwlaszcza z Paryza po 600$ tam i z powrotem w sezonie to cos nowego.
Nie mam pojecia bo ja takimi liniami nie latam. Ale moze byc takie cos, gdyz na czyms musza zaoszczedzic...
AirFrance tez niezle ceny opuscil w DR ostatnio, zwlaszcza z Paryza po 600$ tam i z powrotem w sezonie to cos nowego.
To fakt Air France to zupełnie inna półka, raz lecieliśmy z Paryża do Punta Cana chyba 5-6 lat temu, obsługa była super, jedzenie też, napoje wszystkie bez dopłat!! ale co najlepsze za 50 Euro dopłaty dostaliśmy miejsca na 1 piętrze (Boeing 747 ) było wypaśnie jak w fotelu w domku przed TV
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum