Witam:)Jaki jest tytul nakwiekszego przeboju na dominikanie?BYlem teraz w czerwcu09,kupilem plyty od rezydentki ale nietety nie ma tam najfajniejszej piosenki ktora caly czas lecial.
gaadzet, Zapraszam Cię do słuchania Radia na www.dominicana.com.pl . Radio znajduje się w dziale "Filmy". Moze tam uda Ci się usłyszeć ten hit. Dobrze gdybyś wiedział jaki to typ muzyki był Bachata, Merengue, Tipico Merengue, Salsa czy może Reggaeton. Ogólnie w strefach hotelowych trudno jest usłyszeć hity, bo do Hotelu docierają 3-6 miesiecy później. Żeby było jeszcze trudniej to każdy rejon Dominikany ma swoje upodobania muzyczne i swoją Top liste w danym okresie. Sprawdź również ten link To jest płyta jednego z bardziej znanych zespołów na Dominikanie.
Nie wiem czy to o ten przebój Ci chodzi, ale jeśli to ten, który wszyscy gwizdali, nucili na plaży, obsługa hotelowa i przy którym się tańczyło w busiku na wycieczce Eco Caribe Tour to ta piosenka to Omega "Que Tengo Que Hacer". Piosenkę można również usłyszeć w wykonaniu Daddy Yankee, która znajdowała się na 1 miejscu listy przebojów, ale oryginalna wersja znacznie lepsza :)
Też byłam w czerwcu, więc wiem o co chodzi........mam nadzieję :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum