Wysłany: 19-03-2008, 18:54 Occidental Grand Flamenco, Punta Cana
Lecę do Grand Flamenco
Witam 24 kwietnia zaczynam swoj 14 dniowy pobyt w Occidental Grand Flamenco Hotel i tak sie zastanawiam jak to jest hotel czytalem troche o tym hotelu na stronie i na forum mam jakies mieszane uczucia mam nadzieje ze niepotrzebnie w koncu hotel ten ma ranking 4 gwiazdki to az taki zly nie moze byc.
Czy jest tu ktos taki co mogl by mi opowiedziec o tym hotelu ??
Hotel jest super. Ma najlepszą dyskotekę i usytuowanie w Punta Cana.
Ja wybieram się na Dominikane 1 maja na 7 dni. Będę mieszkać z mężem w hotelu obok w Bavaro Princessa może się spotkamy? Ja lece z Londynu z Thomsona
blackeyes, pozwole sie z toba nie zgodzić co do dyskoteki i usytuowania hotelu flamenco. Są lepsze dyskoteki no chyba że chcesz zobaczyc dyskoteke podobną do naszych europejskich. Na karaiby jedzie się poto by tańczyć Salse, merengue czy bachate, aby poczuć i doświadczyć tamtejszego gorącego klimatu wirujących ciał. Ale oczywiście ile osób tyle opini. Tutaj cos więcej o
• Mangu
mam pyt . wylatuję do tego hotelu 21.05.08 i nie wiem czy brac laptopa a chodzi mi konkretnie czy jest w hotelu mozliwosc podłączenia sie do sieci . Najlepiej w pokoju??????????????
Czesc pepsi. Mógłbyś troche opisac ten hotel swoimi słowami tzn : Jaką restauracje polecasz który budynek polecasz jesli wogóle bedzie okazja jakiś wybrac no i jak wygladaja pokoje, czy byli w tym samym czasie jacyś inni polacy itd. Jaka jest ta dyskoteka, Które drinki są najlepsze :) co warto zjeść, bedę Ci bardzo wdzięczny jutro czyli 20 na 21.05 w nocy wylatujeny tak wiec jeszcze wieczorem bede czekal na odp od Ciebie . z góry dziękuję i POZDRAWIAM
hej, Flamenco położony jest w centrum, blisko miasteczka, IFA nieco na uboczu (jeśli chcesz podaj maila, prześlę Ci mapkę). Po drugie IFA to kompleks różnego standardu od 3*, część village jest w miarę fajna, przy czym villas to raczej niższy standard. Flamenco cieszy się po porstu lepszymi opiniami Klientów
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
JEDZIEMY DO FLAMENCO 7 SIERPNIA 2008 Z LIPSKA NA 14 DNI, CZY KTOś TAM BęDZIE OPRóCZ NAS Z POLSKI .
Razem zawsze raźniej. Niech się odezwią zainteresowani.
Dużo czytaliśmy na temat tego hotelu. Ma świetne recenzje i najlepszą dyskotekę. Klienci ogólnie są zadowoleni. Stą nasz wybór. Opiszemy wszystko po powrocie. Oby tylko pogoda dopisała.
Witam! Planujemy podróż na Dominikanę do w/w hotelu we wrześniu 2008! Na foldrach prezentuje się naprawdę świetnie. Myślę, że będziemy usatysfakcjonowani. Co prawda w grę wchodził jeszcze inny hotel, ale dzięki sugestiom pani z biura wybraliśmy Flamenco ponieważ szukalismy hotelu w którym nie będziemy się nudzić, z ładną plażą, czystymi pokojami i miłą obsługą. Zobaczymy już niedługo czy babka z biura dobrze nam doradziła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum