UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii (brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie)
Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Occidental Grand Flamenco, Punta Cana
Autor Wiadomość
kuba 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 19-03-2008, 18:54   Occidental Grand Flamenco, Punta Cana

Lecę do Grand Flamenco

Witam 24 kwietnia zaczynam swoj 14 dniowy pobyt w Occidental Grand Flamenco Hotel i tak sie zastanawiam jak to jest hotel czytalem troche o tym hotelu na stronie i na forum mam jakies mieszane uczucia mam nadzieje ze niepotrzebnie w koncu hotel ten ma ranking 4 gwiazdki to az taki zly nie moze byc.
Czy jest tu ktos taki co mogl by mi opowiedziec o tym hotelu ??

Z gory dziekuje :-)

blackeyes 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 28-03-2008, 17:48   

Hotel ma najlepszą dyskotekę w Punta Cana

Hotel jest super. Ma najlepszą dyskotekę i usytuowanie w Punta Cana.
Ja wybieram się na Dominikane 1 maja na 7 dni. Będę mieszkać z mężem w hotelu obok w Bavaro Princessa może się spotkamy? Ja lece z Londynu z Thomsona

Salseros 
Administrator

Wysłany: 29-03-2008, 19:18   

Są lepsze dyskoteki ...

blackeyes, pozwole sie z toba nie zgodzić co do dyskoteki i usytuowania hotelu flamenco. Są lepsze dyskoteki no chyba że chcesz zobaczyc dyskoteke podobną do naszych europejskich. Na karaiby jedzie się poto by tańczyć Salse, merengue czy bachate, aby poczuć i doświadczyć tamtejszego gorącego klimatu wirujących ciał. Ale oczywiście ile osób tyle opini. Tutaj cos więcej o
Mangu

kawususs 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 19-05-2008, 00:26   

Nie wiem, czy brać laptopa

mam pyt . wylatuję do tego hotelu 21.05.08 i nie wiem czy brac laptopa a chodzi mi konkretnie czy jest w hotelu mozliwosc podłączenia sie do sieci . Najlepiej w pokoju??????????????

pepsi-73 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 19-05-2008, 19:21   

W hotelu jest kawiarenka internetowa

Witam,
Z Occidental wróciliśmy 2 tygodnie temu bylo super! W hotelu znajduje się kawiarenka internetowa ( płatna ). Pozdrawiam
;-) :->

kawususs 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 20-05-2008, 01:09   

Kilka pytań odnośnie hotelu

Czesc pepsi. Mógłbyś troche opisac ten hotel swoimi słowami tzn : Jaką restauracje polecasz który budynek polecasz jesli wogóle bedzie okazja jakiś wybrac no i jak wygladaja pokoje, czy byli w tym samym czasie jacyś inni polacy itd. Jaka jest ta dyskoteka, Które drinki są najlepsze :) co warto zjeść, bedę Ci bardzo wdzięczny jutro czyli 20 na 21.05 w nocy wylatujeny tak wiec jeszcze wieczorem bede czekal na odp od Ciebie . z góry dziękuję i POZDRAWIAM

jomico 
WILK MORSKI

Wysłany: 26-06-2008, 17:38   

hej,

mając do wyboru te dwa hotele według mnie lepszy jest Flamenco :-) w razie pytań napisz, chętnie pomogę

mysiapysia24 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 26-06-2008, 17:55   

A dlaczedo wg Ciebie jest lepszy Flamenco? napisz jakieś konkretne przykłady - będę niesłychanie wdzięczna. :lol:

jomico 
WILK MORSKI

Wysłany: 26-06-2008, 18:01   

Flamenco cieszy się dobrą opinią

hej, Flamenco położony jest w centrum, blisko miasteczka, IFA nieco na uboczu (jeśli chcesz podaj maila, prześlę Ci mapkę). Po drugie IFA to kompleks różnego standardu od 3*, część village jest w miarę fajna, przy czym villas to raczej niższy standard. Flamenco cieszy się po porstu lepszymi opiniami Klientów :-)

mysiapysia24 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 27-06-2008, 21:52   

hej,

W Ifa wybieramy się do części Ocean, ale wszystko jeszcze możemy zmienić, gdyż wykupiliśmy upezpieczenie. Oto mój e-mail: mysiapysia24@wp.pl

Wielkie dzięki :-)

maniek530 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 09-07-2008, 19:11   

jomico, jesli mozna to prosze o ta mapke okolicy na adres grzegorzvw@wp.pl - z gory wielkie dzieki !!! lece 14.08 z Lipska - ktos leci ??????? :lol:

jomico 
WILK MORSKI

Wysłany: 09-07-2008, 21:34   

wysłane :-)

udanego pobytu i dużo słońca

ewa13 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 20-07-2008, 13:18   

Lecimy do Grand Flamenco

JEDZIEMY DO FLAMENCO 7 SIERPNIA 2008 Z LIPSKA NA 14 DNI, CZY KTOś TAM BęDZIE OPRóCZ NAS Z POLSKI ;-) .
Razem zawsze raźniej. Niech się odezwią zainteresowani.
Dużo czytaliśmy na temat tego hotelu. Ma świetne recenzje i najlepszą dyskotekę. Klienci ogólnie są zadowoleni. Stą nasz wybór. Opiszemy wszystko po powrocie. Oby tylko pogoda dopisała.

asiac 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 21-07-2008, 19:13   

Witam
To naprawdę świetny hotel. Polecam go wszystkim którzy nie stronią się od zabawy i nocnego życia.

vinnie 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 23-07-2008, 09:52   

W biurze doradzili nam ten hotel

Witam! Planujemy podróż na Dominikanę do w/w hotelu we wrześniu 2008! Na foldrach prezentuje się naprawdę świetnie. Myślę, że będziemy usatysfakcjonowani. Co prawda w grę wchodził jeszcze inny hotel, ale dzięki sugestiom pani z biura wybraliśmy Flamenco ponieważ szukalismy hotelu w którym nie będziemy się nudzić, z ładną plażą, czystymi pokojami i miłą obsługą. Zobaczymy już niedługo czy babka z biura dobrze nam doradziła.

Odpowiedz do tematu