Wybieramy się w pażdżierniku do hotelu Tropical Princess Beach Resort & Spa w Punta Cana. Czy mogłaby ktoś podać jakieś informacje na temat hotelu?
Jak wyglądają pokoje?
Co warto zabrać?
Czy w pokojach są suszarki do włosów i żelazko?
Czy hotel zapewnia ręczniki na plaże czy trzeba mieć własne?
Będziemy wdzięczni za jakiekolwiekinformacje .
Pozdrawiamy
Witam, my wlasnie wrocilismy z Dominikany, bylo cudownie!!! Jesli chodzi o hotel, jest super, pokoje sa dosc duze jak na dwie osoby, 2 duze lozka, jest suszarka do wlosow, codziennie czyste reczniczki. Na plaze wydaja reczniki, nie trzeba sie martwic. Jest lodowka w pokoju z napojami, tv, telefon no i oczywiscie klima!!! Jesli chodzi o zelazko to nie pytalam bo nie mialam takiej potrzeby, ale napewno wypozycza.Mozna oddac tez ciuchy do prania zwroca po 24 godz, za oplata oczywiscie. Jedzenie nam osobiscie bardzo smakowalo, codziennie cos innego, bardzo duzy wybor, napewno bedziecie zadowoleni. Jesli macie wiecej pytan, pytajcie napewno odpisze. Pozdrawiam.
Na poczatek pytanie Agnieszko. Czy zakochałaś się w Dominikanie?
Fajnie że po powrocie chcesz podzielić sie swoimi doświadczeniami z wakacji na Dominikanie. Ja mam taką prośbe abyć opisała Hotel w którym byłaś w sekcji z hotelami, jeżeli wykupiliście jakieś wycieczki to również dobrze by było o nich wspomnieć w sekcji z wycieczkami fakultatywnymi, jezeli masz jakieś spostrzezenia co do lini lotu i biura podróży to może cosik napiszesz w sekcji Biura podróży itd.. Wszystkie Twoje spostrzeżenia i opinie napewno bardzo pomogą innym odwiedzającym to forum.
Witam ponownie i przepraszam ze nie mam czasu na opisanie ... ale postaram sie Chociaż krótko, polecam ten hotel każdemu, jest super. Pozdrowienia dla wszystkich!!! A oczywiscie ze ZKOCHALAM SIE W DOMINIKANIE JEST TAM NAPRAWDE SUPER, WARTO BYLO TAM JECHAC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum