Wiec ja mam skrytke pocztowa ... Wysylanie poczty z - na dominikane to przygoda sama w sobie . Czas oczekiwania na przesylke to loteria. A jezeli juz dojdzie to lape moze polozyc Urzad Celny.Zreszta w dobie emaili poczta to wlasciwie luksus ... Mozna sie obejsc bez tego.
Masz racje Zenek, ze w dobie maili po co komu poczta, ale glupio rodzince zamiast pocztowki wyslac maila z Dominikany
Ja mam przeczucie ze moje kartki nie dojda.
Widze ze ostatni wpis w 2008 roku, ale co do poczty to i dzis nic sie nie zmienilo Wyslalam kartke na Dominikane 7 lutego, zdazylam tam pojechac, wrocic, a kartka nie doszla hahahah
Teraz nadalam list polecony,no i czeeeekaam...jak nie zajdzie... to sie zdenerwuje
Cale szczescie dokumentow poczta nie wysylalam i doszly w trybie tubro nadane w piatek o 13, byly na miejscu w poniedzialek. Moze jakby nie trafilo na weekend byloby jeszcze szybciej.
No wiec ja juz nie mam skrytki pocztowej bo mialem wrazenie , ze utrzymuje cala ta poczte dominikanska a i tak nic nie dochodzilo ( dal nie wtajemniczonych Zenek i Zenon S to ta sama osoba)...
W razie gdyby ktos chcial przeslac cokolwiek niemcy maja prywtna poczte , ktora jest solidna (wiadomo niemcy) i obsluguje caly kraj za pomoca Caribe Express. Centrala znajduje sie w Sosua a adresy kontaktowe to :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum