Czy Grand Palladium jest dobry dla rodzin z dziećmi?
Chce sie wybrac z zona i dzieckiem 3 letnim na punta cana,jaki najlepszy hotel byscie polecili?patrzac na dziecko oczywiscie..nigdy nie bylem jeszcze na dominikanie i nie mam pojecia gdzie najlepiej by bylo.. Czytałem ostatnio o Grand Palladium. Co myślicie o tym hotelu? Czy ktoś tam był, czy ten hotel jest dobry?
wszystkie powyzej 3gwiazdek kazdy hotel ma swoje plusy a w RD dzieci sa wrecz ubóstwiane.mało ważne jaki hotel wybierzesz malec bedzie wniebiwziety.w hotelach jest duzo atrakcji dla dzieci.bardzo duzo amerykanek przyjezdza z dziecmi na dominikane.sam zobaczysz a Palladium jest bardzo znany. myślę że to dobry wybór
Michal, Polecam któryś z tych hoteli: LTI Brach Resort albo Grand Palladium. Tak naprawdę dużo zależy od funduszy, jakie chcesz przeznaczyć. Wazne, by hotel mial niska zabudowe, polozony byl w ladnym ogrodzie, by akurat nie bylo remontu itp. a kiedy chcesz leciec?
Michal, za takie pieniądze to polecam Grand Palladium albo ewentualnie Bahia Principe.. zresztą wydasz znacznie mniej, widzę ofertę do Bahii za nieco ponad 15 tys. za cala rodzinę wylot z Berlina na 15 dni.. Ma to plusy, bo lecicie bez przesiadek, bezposrednio na Dominikane no i cena zdecydowanie nizsza. Hotel bardzo dobry, po prostu bajka
tak, to oferta polskiego agenta biur niemieckich. Nie chce podpaść adminowi dając konkretny namiar na ofertę, wiec podaje maila biuro@el-mundo.pl - napisz, dostaniesz pełną ofertę ze szczegółami..
tak, hotel jest naprawdę super, ewentualnie dla porównania zobacz oferty Bahi, podobnie jak Palladium jest hotelem godnym polecenia, zresztą napisz maila, dostaniesz kompletną odpowiedź będziesz miał wybór
Nie wiem o co chodzi z tym szczurem ladowym przy moim imieniu, adminie DLACZEGO???, tak a propos to mieszkam na wyspie wiec szczurem ladowym raczej nie jestem
Ania, Rozumiem twoje zbulwersowanie ale wystarczy że napiszesz kilka postów więcej i zostaniesz szorującym pokłady. Czyż nie jest to wspaniały awans?
Pozdrowinka
Polecam Tobie Grand Palladium, niedawno z niego wrocilam i chociaz sama dzieci nie mam zauwazylam ze maja siwtena animacje i programy rozrywkowe dla dzieci.
Zajmuja sie tam nimi rewelacyjnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum