Cześć
My prawdopodobnie będziemy tam od 23.09 do 6.10 wiec się spotkamy. Jeszcze potwierdzę bo jesteśmy na etapie wybierania oferty, ale do tego hotelu cena jest najbardziej atrakcyjna.
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu. Jest to rzeczywiście piękne miejsce, blisko natury - mnóstwo roślin i zwierząt na terenie hotelu, piękna plaża i pogoda (przełom 10/11).
Omen-było dokładnie tak jak opisałaś, więc nie zawiedliśmy się, strzał w 10! Dziękuję, to czytając Twoje posty wybraliśmy to miejsce!
Nasz wyjazd zorganizowało biuro el mundo-bez zarzutów, polecam.
Ja również zakochałam się w Dominikanie i planuję jeszcze tam wrócić
Wysłany: 01-07-2009, 21:25 Animacja w hotelu Natura Park
Witam
Wybieram się do Natura Park, w lipcu 7-24 :) Czy ktoś może jedzie w tym czasie ?
Chcialabym się dowiedzieć jak działa animacja w tym hotelu czy ktoś się może oriętuje ?
Pozdrawiam :)
Chodziło mi o kwestię gniazdek konkretnie w hotelu Natura Beach Park, gdzyż słyszałam gdzieś, że jako jedyny ma inne. Stąd umiejscowienie posta w tym a nie innym wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum