Heh , Feliz ... W dziale negatywnym nie ma tematu "Najprzyjazniejszy narod na swiecie" , jest tutaj ... A ja sie z tym twierdzeniem nie zgadzam , wiec podaje argumenty tutaj , o to chodzi w forum dyskusyjnym. Nie ja otworzylem ten watek , miej pretensje do zalozyciela tematu. A tak A PROPOS Twojego postu o miejscu zamieszkania , dlaczego ty nie mieszkasz z mezem w Dominikanie skoro uwazasz , ze to taki raj ?
Po za tym ja lubie ten kraj , lubie tu byc , ale jestem daleki od nazywania mieszkancow "Najprzyjaznieszymi na swiecie".
Byłam w Dominikanie jako turystka i byłam jako osoba, która tam jakiś czas mieszkała. I inaczej odbierałam społeczność dominikańską kiedy jeździłam tylko zwiedzać a inaczej kiedy przyszło mi się zmagać z trudami tamtej rzeczywistości.
Owszem, Dominikańczycy to bardzo przyjazny naród, ale ta przyjaźń w dużej mierze zależy od tego na jak długo przyjechałeś ... co tam robisz .... kogo znasz ... i ile wiesz ....
_________________ ... A że Bóg ją stworzył ... a Szatan opętał ... ... jest wiec odtąd na wieki ... grzeszna i święta ... zdradliwa i wierna ... dobra i zła ... i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna ... początek i koniec .... ............ kobieta - to ja
-----------------------------------
Dominikana last minute
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum