Mój znajomy który tam na początku lutego 2009 wyrazał się w samych superlatywach. Co dziwne, nawet nie narzekał na obsługę, a to już stawia ten hotel jako jeden z najlepszych.
Dziękuję za odp!!!!
Mam nadzieję że będę zadowolona - na pewno opisze po powrocie:) (miałam na oku dwa hotele: Catalonia Royal Bavaro albo właśnie Majestic... padło na Majetica:) )
Saleros, czy orientujesz się może czy jest tam co robić wieczorami? (jakaś dyskoteka czy tylko animacje...)
Czy ewntualnie można na własną rękę w miarę bezpiecznie udać się do jakiejś dyskoteki poza hotelem?
Jeśli ktoś ma może jeszcze jakieś informacje o tym hotelu, będę wdzieczna za każdą wskazówkę..
Już nie mogę doczekać się wyjazdu!!!:)))
W Majestic jest Sport Bar i Dyskoteka. Natomiast jeśli chcesz wyjść poza to proponuję dyskoteke Imagin. Chcesz poczytać więcej to Kliknij Tutaj
Jeśli nie jedziesz sama to możesz wybrac się taksówką na prawdziwie dominikańskie disco w miasteczku Veron. Z tego co się orjętuje są trzy z czego dwie dyskoteki sa bezproblemowe i raczej nic Ci nie będzie groziło. Veron oddalone jest troche od Bavaro i Punta Cany ale warto zobaczyć i pobawić się w prawdziwie karaibskim nastroju.
Dzięki wielkie!!!
Na pewno sie wybierzemy, choćby dla poczucia prawdziwego klimatu wspomnianych przez Ciebie "karaibskich rytmów":)
Jedziemy niestety tylko na tydzień, ale już czuje że zakocham sie w tym miejscu....:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum