Village jest położony w środkowej części całego kompleksu Villas.
Znajdziesz tam
-7 restauracji
•Colibrí Buffet Restaurant
•La Casona Buffet Restaurant
•Rancho Grill Buffet
•Pikalo Pizzeria Snack Bar
•Gourmet a la Carte Restaurant ¨Caribe¨
•Japanease a la carte Restaurant ¨Bambú¨
•Mexican à la Carte Restaurant ¨Jalisco¨
-8 barów jeden z dyskoteką
•Lounge Bar ¨Café Dominicano¨
•¨Pikalo¨ Snack Bar
•Beach Bar
•¨High Beach¨ Jacuzzi Bar
•Theater Bar ¨La bodeguita¨
•¨Margarita¨ Na Basenie
•¨Gri-Gri¨ Na Basenie
•¨KuKu¨ Na Basenie
W pokoju powinien znajdować się:
•express do kawy
•suszarka do włosów
•klimatyzacja
•Telefon
•lodówka
•Tv
Jak każdy hotel gwarantują dobrą zabawę i piękną plaże.
Witam
Wybieram się w listopadzie na Dominikanę i mam w związku z tym kilka pytań, wstępnie wybrałem ten hotel
Był ktoś na wczasach w tym hotelu ? Wybieram się z znajomymi ( 26-31 lat)
Czy wyjazd z biurem podróży na tydzień wlicza się w te 7 dni przelot ?
Jakie biuro podróży możecie mi polecić ?
Halo halo ja tez bedę tam w listopadzie!! od 3ego, przyznam ze czytałam mnóstwo opinii o tym hotelu i wlasciwie to chyba trudno jest w nim się do czegokolwiek przyczepić.. obawiam się jedynie tej ilości pokoi...pozdr.. Dajcie znać jak będziecie tam w tym samym okresie!! pzdr
Halo halo ja tez bedę tam w listopadzie!! od 3ego, przyznam ze czytałam mnóstwo opinii o tym hotelu i wlasciwie to chyba trudno jest w nim się do czegokolwiek przyczepić.. obawiam się jedynie tej ilości pokoi...pozdr.. Dajcie znać jak będziecie tam w tym samym okresie!! pzdr
Witam, ja równiez będę tam od 3-go :) też czytałam sporo, i różnie komentują ten hotel, mam nadzieję, że będzie pięknie, oby... :)
Witam, ja równiez będę tam od 3-go :) też czytałam sporo, i różnie komentują ten hotel, mam nadzieję, że będzie pięknie, oby... :)
Oj To Super ze w końcu sie ktoś pojawił!!! Byłam w kilku hotelech tej sieci, zawsze w 3* i zawsze bylam bardzo zadowolona...jestem pewna że ten tez mnie nie zawiedzie...a nawet jesli to plaża i drink z palemką zrekompensuje wszystko!!!
Oj To Super ze w końcu sie ktoś pojawił!!! Byłam w kilku hotelech tej sieci, zawsze w 3* i zawsze bylam bardzo zadowolona...jestem pewna że ten tez mnie nie zawiedzie...a nawet jesli to plaża i drink z palemką zrekompensuje wszystko!!!
Jeszcze troszkę Asiu :) i będziemy leniuchować na plaży ... :))))))
hej, byliśmy tam na początku czerwca zeszłego roku. Plaża przepiękna, roślinność też i przemili ludzie. Sam hotel może się bardzo wymagającym klientom nie podobać, ale myśmy całe dnie byli na plaży... Klimatyzacji nie włączaliśmy, bo ewidentnie ni ebyła czyszczona, lekko pachniało pleśnią w łazience... ale jak ma być inaczej przy takiej wilgotności powietrza? Jedzenie bez rewelacji, owoce super, pyszna pizza przy basenie, drinki niezłe, ale mięs i owoców morza to nie za dużo... za to świeże soki z owoców do śniadania... pycha Z atrakcji był aerobik w wodzie, nauka tańca... wieczorami zabawa w disco , ale myśmy byli z dzieckiem więc nie skorzystaliśmy... fragment martwej rafy można sobie pooglądać tylko na jednym odcinku plaży hotelowej... Może za rok znów ten kierunek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum