Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
Hotele sieci Riu
Autor Wiadomość
kimi81 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 02-03-2009, 15:46   Hotele sieci Riu

Czy ktoś był w którymś z hoteli sieci Riu na Punta Cana?? Jakie są te hotele, czy warto, jakie jedzenie, który jest najlepszy a który najgorszy itp.??
Będę wdzięczna za odpowiedź.

rami99 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 30-03-2009, 14:40   

Witam
My byliśmy w RIU TAINO w październiku 2008 i z czystym sumieniem mogę polecić ci ten hotel. Fajny tez jest Bambu ale w Taino jest spokojniej a w Bambu zawsze można spędzać wieczory.

jomico 
WILK MORSKI

Wysłany: 31-03-2009, 10:10   

kimi 81 -hotele sieci RIU mają wysoki standard. Na pewno plusem są animacje i atmosfera, jaka panuje w hotelu. Najdalej od plaży oddalony jest RIU Naiboa - uważany za najsłabszy - ale przez część Turystów chwalony za karaibski klimat. Taino i Bambu to hotele 4*, w których na pewno nie będziesz się nudzić. Palace - hmm.. tam raczej dominują starsze osoby, ale standard hotelu jest wysoki. Dobrym rozwiązaniem są RIU Ruletki ze względu na atrakcyjne ceny. A masz już wybrany hotel?

jomico 
WILK MORSKI

Wysłany: 31-03-2009, 10:23   

o już zobaczyam, że wybierasz się do RIU Palace. Byłam w części Palace w Meksyku też w sieci RIU. Brakowało troszkę tych animacji i słynnej muzyki z RIU (Alegria RIU :-D ) ale zawsze jak coś można przejść nad basen do Bambu. Na pewno wyjazd będzie udany :)

kimi81 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 01-04-2009, 14:53   

Hotelik już wybrany to fakt. Długo żeśmy się zastanawiali nad wyborem. Po wielogodzinnych dyskusjach mąż i tak postawił na swoim. On chce do Palace i koniec. Ja byłam za Taino lub Bambu ze względu na domki i uliczki między nimi, a mąż ciągnie do luksusu :-D No i nie ma uproś. Tak, więc jedziemy do Palace. Ale nie wiem czy to dobry pomysł. Przekonamy się na miejscu.

Odpowiedz do tematu