Czy ktoś był w którymś z hoteli sieci Riu na Punta Cana?? Jakie są te hotele, czy warto, jakie jedzenie, który jest najlepszy a który najgorszy itp.??
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Witam
My byliśmy w RIU TAINO w październiku 2008 i z czystym sumieniem mogę polecić ci ten hotel. Fajny tez jest Bambu ale w Taino jest spokojniej a w Bambu zawsze można spędzać wieczory.
kimi 81 -hotele sieci RIU mają wysoki standard. Na pewno plusem są animacje i atmosfera, jaka panuje w hotelu. Najdalej od plaży oddalony jest RIU Naiboa - uważany za najsłabszy - ale przez część Turystów chwalony za karaibski klimat. Taino i Bambu to hotele 4*, w których na pewno nie będziesz się nudzić. Palace - hmm.. tam raczej dominują starsze osoby, ale standard hotelu jest wysoki. Dobrym rozwiązaniem są RIU Ruletki ze względu na atrakcyjne ceny. A masz już wybrany hotel?
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
o już zobaczyam, że wybierasz się do RIU Palace. Byłam w części Palace w Meksyku też w sieci RIU. Brakowało troszkę tych animacji i słynnej muzyki z RIU (Alegria RIU ) ale zawsze jak coś można przejść nad basen do Bambu. Na pewno wyjazd będzie udany :)
_________________ Egzotyczne wakacje taniej niż myślisz
Hotelik już wybrany to fakt. Długo żeśmy się zastanawiali nad wyborem. Po wielogodzinnych dyskusjach mąż i tak postawił na swoim. On chce do Palace i koniec. Ja byłam za Taino lub Bambu ze względu na domki i uliczki między nimi, a mąż ciągnie do luksusu No i nie ma uproś. Tak, więc jedziemy do Palace. Ale nie wiem czy to dobry pomysł. Przekonamy się na miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum