Forum Dominikana www.forum.dominicana.com.pl  Strona Główna

Poprzedni temat :: Następny temat
HOTEL IBEROSTAR 5* Punta Cana
Autor Wiadomość
Estera 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 08-02-2009, 23:56   HOTEL IBEROSTAR 5* Punta Cana

Witam serdecznie ;)

Chcialam podzielić sie z zainteresowanymi standardem tego hotelu.Wiadomo,ze na 5* powinien byc extra.Tak dokladnie jest.Wszystko doslownie zapięte na ostatni guzik,pokoje fantastyczne,obsluga przemila do dyspozycji w kazdej chwili.Warunki naprawde znakomite:)
Hotel godny polecenia.Jezeli chodzi o jedzenie.Ja mialam all inclusive wszystko świeże i przepyszne.Nie tylko w bufecie ale również w restauracjach do dyspozycji turystów(z wcześniejsza rezerwacją).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich zainteresowanych lotem na Domiikane,To raj na ziemi

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 14-02-2009, 23:17   

zwlaszcza picie w galeonie (bar ) przy basenie ! :-P

menia68 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 03-03-2009, 12:27   

Witaj Estera!Bardzo sie ciesze ze w tym hotelu jest wszystko ok,bo wlasnie tam lecimy z mezem 5 kwietnia.Napisz prosze czy mialas jakies problemy z zoladkiem,troche sie tego obawiam,ale i tak bardzo sie ciesze na ten wyjazd,pozdrawiam serdecznie. ;-)

coralgol 
PIRAT Z KARAIBÓW

Wysłany: 04-03-2009, 02:23   

wszystkie hotele Iberostar sa bardzo dobre ! nawet na cubie.
smialo mozna leciec -- maja tylko jedna wade cena :-P

zanetka77 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 22-06-2009, 22:51   

Pozwole sobie odswiezyc lekko temat ;-)
Czy mozna liczyc na szerszy opis z pobytu w tym hotelu ? W dalszym ciagu zastanawiam sie nad wyborem hotelu i chyba juz wszystkie opcje sie wyczerpuja.
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz :mrgreen:

menia68 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 23-06-2009, 12:39   

Witaj zanetka77! Napisz co cie interesuje a odpowiem na pytania,bylam w tym hotelu dwa tygodnie,naprawde godny polecenia.Czekam na pytania.... ;-)

zanetka77 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 24-06-2009, 19:34   

Witaj ;-)
Juz jestesmy praktycznie zdecydowani na ten hotel, jednak jeszcze chcialabym sie dowiedziec czy jest tłoczno ? jak z dostepnoscia do takich zabaw jak kajaki, windsurfing i inne sporty ?
Czy sa tam atrakcje typu parasailing lub skutery wodne ? 8-)
Ile jest restauracji, poniewaz znalazlam informacje o 2, pozniej o 3 i nie wiem .
To chyba by bylo na tyle, jak jeszcze mi sie cos przypomni to napisze.
pozdrawiam ;-)

menia68 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 24-06-2009, 21:57   

Czesc!
My bylismy w czasie swiat wielkanocnych i nie zauwazylam zeby bylo tloczno a wiem ze byl komplet gosci.Co do atrakcji to jest na plazy budka i tam oferuja rozne atrakcje,kajaki,windsurfing,skuterow wodnych nie widzialam.Co do restauracji to sa cztery ktore trzeba conajmiej dzien przedtem rezerwowac,dwa bufet-restauracje w ktorych jest wszystko co tylko chcesz,my praktycznie tylko w nich jedlismy,jedzonko super.Aha sa jeszcze dwie restauracje na plazy,my jedlismy tam codziennie obiad,nie trzeba sie przebierac,idziesz w stroju ;-) .Bylismy tez na wycieczce tipo dominikano,bylo super,profesjonalnie no i zobaczylismy sporo,warto.Naprawde polecam ten hotel,czysto,obsluga pierwsza klasa,zwlaszcza kelnerzy,my mielismy swoich ulubionych.Jak bedziesz chciala jeszcze cos wiedziec to dawaj znac :-)

zanetka77 
SZORUJĄCY POKŁADY

Wysłany: 25-06-2009, 13:29   

dziekuje za opowiedz, bardzo mi pomogla:), ale mam jescze jedno pytanko. Wyczytalam ze ten hotel sklada sie z 4 hoteli, w ktorym bylas??? ja jestem zachwycona hotelem Grand Bavaro, kupuje wakacje w uk i nigdzie nie moge znalzc oferty wlasnie w tym hotelu, sa tylko w Dominicana, Punta Cana i Bavaro:( nie wiesh moze w jakim biurze moge kupic wczasy wlasnie w tym hotelu?? pozdrawiam

tosiek1 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 19-08-2009, 19:06   

Estera,
Witam!
Zastanawiam się nad hotelem Iberostar Bavaro proszę napisz mi czy warto.

Estera 
SZCZUR LĄDOWY

Wysłany: 21-08-2009, 20:40   

tosiek1,
Witaj Tosiek:)
Co dokladnie Cię interesuje? Pytasz czy warto hmm?ja już niemoge sie doczekac kiedy tam znów się wybiore ;)
WARTOOOOOO!!!!!
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu