Wysłany: 22-04-2008, 11:07 Grand Oasis, Punta Cana
Nie polecam tego hotelu nikomu ...
Czesc,bylam z mezem 2 lata temu w Grandzie Oasis i musze powiedziec ze nie poleciala bym tam jeszcze raz! gusty sa rozne ale w naszym przypadku to nie bylo nic dla nas!!! dzięki fotkom robią reklamę rzeczywistość wygląda inaczej ... znacznie gorzej
• Grand Oasis, Punta Cana
bardziej bym polecala barcelo bavaro palace lub beach-jest naprawde super tam!!!
Obciach. Byłem w sąsiadującym hotelu i czasami chodziłem do Grand Oasis do bankomatu i powiem wam że 5 gwiazdek to spora przesada brud na plaży teren resortu mało ciekawy i ogólnie chała jak na 5 gwiazdek
14.08.2009 lecimy z mężem na Dominikanę wylot z Niemiec, hotel Grand Oasis Punta Cana, może ktoś był w nim w ostatnim czasie - bo te dwa posty mnie przeraziły!
Czesc CZARNAR40. Czy mozesz podzielic sie swoimi wrazeniami na temat tego hotelu? czy sa rownie negatywne jak dwa pierwsze opienie?? Z gory dziekuje za odp.
Witam!
Mam prośbe niech ktos coś napisze na temat tego resortu bo mam plan jechać na Dominikane w przyszłym roku właśnie do tego hotelu. Czy faktycznie jest tam tak źle??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum