Witam, ja będę w kompleksie Riu Punta-Cana również we wrześniu, ale niestety od 4 do 18 :(... może ktoś jeszcze w tym terminie ??
cześć Dartles! wiesz co my też chyba bedziemy leciec 4 wrzesnia do riu z lipska (w sumie to zastanawiamy sie jeszcze nad 3 wrzesnia - jest ta sama cena i 2 dni dluzej, tyle ze mniej gwiazdek..) jakbys mogl dac cynka z jakiego biura lecisz i z jakiego lotniska bede wdzieczna - pozdrowionka - Kasia
Wiek: 33 Dołączył: 01 Lip 2008 Posty: 24 Skąd: Poole, Anglia
Wysłany: 25-08-2008, 16:27
Hej Skrzypkowna (Kasia)... my lecimy z... Londynu (Gatwick), będziemy na miejscu w czwartek po poludniu, hotel oczywiscie najgorszy :D (w kompleksie Riu), biuro Thomson (w Anglii, czyli TUI). Jak chcesz zagagudadowac to 2376188. Leszek.
Witam wszystkich.Ja z moja dziewczyna rowniez wybieramy sie do Punta Cana,niestety tylko na tydzien...lecimy z Manchesteru 8.09-17-.09 .Hotel Carribean Club Princess.Wszystkich lecacych w podobnym terminie,szukajacych towarzystwa prosimy o kontakt,razem zawsze weselej yoivanek@wp.pl badz gadu gadu 4405343.Pozdrawiam
lece wraz z chlopakiem na dominikane 15 wrzesnia i bardzo obawiamy sie czy nie wyrzucilismy pieniedzy w bloto poniewaz wlasnie teraz trwa pora deszczy i huraganow boimy sie,ze bedzie lac cale 14 dni,a nam pozostanie topic smutki w hotelowym barze,chcemy zaznac choc troche slonca i opalenizny ktorego na wyspach brytyjskich tak bardzo nam brakuje :(
mam pytanko - kto leci 11 września na Dominikanę?? lecimy z Lipska my lecimy na 2 tygodnie do riu więc jeśli ktoś jedzie w tym czasie możemy sie umówić żeby jechać razem (jednak widze, że wiekszość tu przesądnych i nikt nie chce 11 lecieć... ) Kasia
Wiek: 33 Dołączył: 01 Lip 2008 Posty: 24 Skąd: Poole, Anglia
Wysłany: 06-09-2008, 14:43
Jakby chcial nas ktos odwiedzic, moze zostawic wiadomosc w recepcji z namiarami, albo nam wetknac we drzwi (my - para przed 30-stka). Jestesmy w RIU Naiboa, pokoj. 2124.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum