o kurczaki:( my się wahaliśmy pomiędzy sirenis a paradise wybraliśmy właśnie paradise. również życzę jak najlepszego wypoczynku aczkolwiek moze się spotkamy gdzieś tam:)swiat jest bardzo mały:) pozdrawiam
Hallo. Byłem na Dominicanie w grudniu. Kupiłem trochę obrazów. Ale jak sie okazało za mało :) Czy ktoś nie zechciał by mi przywieść z 1 szt? byłbym wdzięczny. pozdrawiam
karmaj17 [Usunięty]
Wysłany: 19-01-2011, 23:40
iwonaf81 napisał/a:
Hej my lecimy z Itaką do hotelu Sirenis R. Punta Cana na 2 tyg.Nie możemy się doczekać
Hej ja też lecę na 2 tyg do hotelu Sirenis z Itaki 3 lutego z Warszawy a Wy?
karmaj17 [Usunięty]
Wysłany: 19-01-2011, 23:54
I zastanawiam się jeszcze jak się ubrać na lotnisko bo u nas zima,pewnie śniegu po pachy napada a tam upał więc przebieracie się w samolocie czy jak to wygląda?przepraszam że zadaje takie banalne pytania ale to mój pierwszy wyjazd do tropików i czuje się lekko zaniepokojona tym wszystkim jednocześnie się nie można doczekać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum