Ja planuję 8 maja, ale do Luperon. Ale na pewno mogę pochwalić ten hotel, bo moi znajomi właśnie z niego wrócili. Bardzo chwalili,
a zdjęcie mają przepiękne, piękna plaża, super jedzenie, obsługa też, wszystko. Mówię oczywiście o Grand Paradise.
Czyli do "Domu". My po pierwszej wyprawie do Republiki Dominikańskiej też chcieliśmy wrócić w to samo miejsce. Jednak los chciał inaczej.
Pewnie już byś chciała tam być.
Nic mi nawet nie mów. Chciała to za mało powiedziane. Ja po prostu nie wiem jak przeżyje te 3 mieisiące, strasznie mi się dłuży czas. Masakra jakaś. Non stop słuchawki na uszach, a w nich merenge lub bachata :). Ja chcę do Luperon!!!
Laura24, To teraz pewnie na 3 tygodnie zostaniesz? Z UK mozna kupić takie dluższe wycieczki. Po tych trzech tygodniach będziesz pewna i albo będziesz chciała zostać albo bedziesz miała dość i będziesz mażyć o powrocie. życze tego pierwszego bo kraj i ludzie sa niesamowici w Republice Bananowej
Raczej nie grozi mi chęć powrotu :). Wiem, że można wykupić wycieczkę na 3 tyg. tylko, że u mnie jest problem z urlopem. Także muszę się zadowolić 2 tygodniami. Na samą myśl mi szkoda, że to tylko tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum