Wysłany: 18-09-2011, 18:01 Dominikana w Listopadzie 2011
W listopadzie szczególnie w końcowych tygodniach na Dominikanę do resortów hotelowych w Punta Cana, Bavaro, Puerto Plata wybiera się coraz więcej polskich turystów. Jesli też lecisz na wczasy do Dominikany w listopadzie 2011 to sie dopisz w tym wątku.
widze ze troche osob leci na dominikane:) fajowo bedzie spotkac polakow na miejscu:) mam nadzieje ze okaze sie na miejscu ze i w naszym hotelu ktos znajdzie sie i bedzie mozna poplotkowac pojsc gdzies na impreze spotkac sie my z mezem juz odliczamy dni:):):)
:):)a macie jakies plany co chcielibyscie zwiedzic zobaczyc??bo ja nadal rozmyslam i szukac jakis fajnych wskazzowek porad od ludzi ktorzy juz tam byli:):)i jakos slabo:)
Jezeli bedzie pani na Dominikanie po raz pierwszy radze wykupic wycieczke Tipo Dominicano czyli Dominikana w pigulce jest to calodniowa wycieczka gdzie mozna zobaczyc miasto i wioske dominikanska szkole plantacje kawy i trzciny cukrowej spotkac sie z miejscowa ludnoscia ,zobaczyc ich kulture . Zycze milego pobytu i duzo wrazen .Pieknej pogody nie zycze gdyz tam o kazdej porze roku ona jest wspaniala . :-)
Dziekuje za podpowiedz w sumie swietna opcja z tym tripem around Dominikana,na pewno skorzystamy z jakis wycieczek bo chcialabym zobaczyc cos .Pozdrawiam i zycze udanego pobytu:)
Wysłany: 07-10-2011, 13:10
no to ja w sumie tez w listopadzie jednak wypadło, czekam jeszcze na jakiegoś lasta ale planuje na poczatku listopada Punta Cana prawdopodobnie Occidental Grand Punta Cana :)
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum