Nikt nas nie poinformował, że w hotelu trwa remont
2 dni temu wróciliśmy z mężem z Barcelo Premium. Wyjazd udany pod względem pogody, plażowania, jedzenia. Hotel jednak to totalna porażka. Biuro niemieckie nie poinformowało nas, że w hotelu trwa remont. Cały budynek nr 3 jest remontowany więc od rana do póznych godzin nocnych słychać było odgłosy remontu. Scianka wspinaczkowa nieczynna. Restauracja Sombrero nie istnieje w związku z czym została przeniosiona do innej restauracji więc kolacje ala carte odbywają się w niej zamiennie. Spore zamieszanie z rezerwacjami w tych restauracjach. Przychodziło się na miejsce o wyznaczonej porze i okazywało się, że restauracja jest nieczynna. Pokoje w pozostałych budynkach też wymagają remontu więc pewnie za jakiś czas będzie zamknięte następne skrzydło. Przy wjezdzie do hotelu dobudowują inne budynki. Cały czas po hotelu chodzą pracownicy i wykonują jakieś dziwne prace remontowe typu malowanie kostki brukowej , lamp ( smród farby). Scena do animacji jest przeniesiona pod resturację Marlin i w pokojach wieczorami było bardzo głośno. Podsumowując hotel w obecnym stanie nie wart 4* tylko max 3*.
Jeśli kiedykolwiek wrócę na Dominikanę to napewno nie do tego hotelu chociaż niewątpliwie ma jedną z najładniejszych plaż.
Trafiliśmy poprostu w złym momencie na wakacje do tego hotelu. Ogólnie wszyscy z pobytu w nim są zadowoleni.
Byliśmy na 2 wycieczkach z Villa Polonia: Tipo Dominicano i na Catalinie. Obydwie dosyć fajne. Chcieliśmy jechać jeszcze do Santo Domingo ale perpektywa spędzenia koło 9 godzin w busie w dwie strony nas odstarszyła.
No proszę, jak się pozmieniało
My byliśmy w lutym, niedługo po zmianie nazwy na Barcelo Premium, to wszystko ładnie hulało w hotelu, tylko jakieś kosmetyczne zmiany wprowadzali. Nam hotelik bardzo przypadł do gustu, ale mogę sobie wyobrazić, co się tam teraz dzieje. Trzeba zaprzestać go promować, przynajmniej dopóki nie skończą remontów.
Hotel w obecnym stanie jest kompletnie niezgodny z ofertą
Największe pretensje mamy do biura niemieckiego. Wiedzieliśmy, że w pazdzierniku niektóre biura odradzały wizytę w tym hotelu ( proponując w zamian inne). Ale my jechaliśmy ponad miesiąc pożniej więc myśleliśmy, że już wszystko jest zrobione. Hotel poprostu w obecnym stanie jest kompletnie niezgodny z ofertą. Chcieliśmy odpocząć od pracy ( branża budowlana), a budowę i towarzyszące temu odgłosy mieliśmy nawet tam. Teraz czekamy na odpowiedz z Niemiec na naszą reklamację.
Nasz wyjazd coraz bliżej a ja robię "wstępne pakowanie". Może ktoś podpowie - czy warto zabierać ciepłe ciuchy ? Długie spodnie, jakiś sweter, kurteczkę ?
Lecimy na 3 tygodnie i trochę mnie przeraża fakt, że wszystko co chciałabym zabrać musi zmieścić się do walizki no i w ramach przepisowych 20 kilo
Może ktoś kto był tam w lutym powie czego absolutnie nie zabierać bo na pewno się nie przyda ? Posortowałam ubrania na wycieczki i na kolacje do hotelu czy na hotelowa plażę.Strasznie tego dużo.
Polecam ten Hotel szczególnie na podróż poślubną.Jest tam wszystko czego trzeba.Nie musicie o nic pytać.Wszytsko jest jak najbardziej ok. Pozdrawiam Daniel Katowice
ja rowniez bylam w czasie trwania remontu we wrzesniu 2007,ale nie dokuczalo nam to,nie zwracalismy na to uwagi. Wszystko nam sie podobalo,jedzenie bardzo dobre,obsluga mila,plaza super :) wrazenia swietne :) na pewno tam wrocimy i przypuszczalnie do tego samego hotelu,wiem ,ze juz wyremontowany,a nowe pokoje,drugi basen itp prezentuja sie super :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum