Amber Rose została przyłapana na pocałunkach z tajemniczą brunetką
Paparazzi dopadli modelkę przed wejściem do Beso, restauracji w Zachodnim Hollywood. To już chyba nie pozostawia wątpliwości, że piękna, była dziewczyna Kanye’a Westa naprawdę lubi kobiety. Były chłopak Amber wiele miesięcy temu związał się już z inną modelką, Shay. Ciekawe, kogo znajdzie sobie Rose, chłopaka czy dziewczynę?
Romantyczna kolacja w restauracji Beso, a na koniec randki hiszpański pocałunek… Resztę dopowiedzcie sobie same. Fakt, że obecność aparatów fotograficznych nie za bardzo krępowała Amber.
Kilka zagranicznych serwisów trąbi na temat tego, że 27-letnia Rose jest biseksualna. Tymczasem 26-letnia Rosa utrzymuje, że są z Amber tylko przyjaciółkami.
- Czy dwie piękne przyjaciółki nie mogę pójść razem na kolację w LA bez pojawienia się kamer dookoła? – pyta.
Jeżeli Amber Rose przykuła Waszą uwagę, mamy dla Was dobrą wiadomość. Już niebawem będziecie mogły zobaczyć ją w nadchodzącym reality show, Behind Her Shades. Zdjęcia trwają. Program będzie o życiu wchodzącej gwiazdy i o tym, co przeszła, jak dowiadujemy się z The Vibe Magazine.
- Wielu ludzi tak na prawdę nigdy mnie nie słyszało i nic o mnie nie wie – tłumaczy Rose.
Modelka stara się być coraz większą celebrytką. Ostatnio wzięła udział w spotkaniu, zorganizowanym przez Broadcast Film Critics Association Awards, gdzie byli obecni m.in. Natalie Portman (Nina Sayers w Czarnym łabędziu) i Colin Firth (Król Jerzy VI w Jak zostać królem).
Amber Rose pochodzi z Republiki Dominikańskiej. Jej pierwszy, udany kontakt z szowbiznesem związany jest w wystąpieniem w teledysku pt. Best I Ever Had słynnego rapera, Drizzy Drake’a. Potem przyszła kolej na klipy Mario’s Break Up i Chrisa Browna. W 2004 r. zaczęła zajmować się modelingiem i w 2006 r. przeniosła się do Stanów. W 2009 r. pozowała dla domu mody Louis Vuitton. Przez dwa lata była związana z Kanye’em Westem. Poznali się w klubie dla stripstizerek, gdzie Amber pracowała jako tancerka. Rosa Acosta również ma bogatą przyszłość, jeśli chodzi o „taniec”.
źródło:lesploty.pl
źródło:yagyrlr.files.wordpress.com
źródło:thedailyglam.com
źródło:breadboye.com